05.09.2020

Flere nye funktioner

og muligheder med Brunatas app

For mindre end et år siden lancerede Brunata deres første app som henvender sig til beboere. Appen kunne vise beboerne deres forbrug af bl.a. vand, varme og el, advare ved forhøjet forbrug og sammenligne forbruget i én måned med forbruget i samme måned året forinden.

Lige siden lanceringen af Brunatas forbrugsapp, har Brunata været ude og lytte til kundernes behov og ønsker til forbedringer, og er allerede nu klar med en ny version af appen, der gør det muligt for beboerne at grave dybere ned i deres forbrug. I den nye version kan beboeren ikke kun se forbruget i den indeværende måned, men også den indeværende uge. Samtidig kan beboeren selv vælge om forbruget skal sammenlignes med samme periode sidste år – eller den foregående periode. Derudover kan beboeren nu også se forbruget på den individuelle måler, samt til- eller fravælge målere der ikke måtte være relevante.

Sidst men ikke mindst, kan beboerne skræddersy notifikationer der kan advare om forhøjet forbrug. Her kan beboeren vælge 2 givne perioder der skal sammenlignes, hvad grænseværdien skal være osv. Beboeren vil ligeledes kunne vælge, om der ønskes en notifikation inden eller efter forbruget overstiger den tidligere periode. Hertil vil beboeren modtage en notifikation med link til sparetips, hvor de kan læse gode råd til at spare på forbruget.

Det har været Brunatas klare mål, at gøre visualiseringen mere gennemsigtig, så beboeren selv kan følge med i, hvornår deres forbrug af vand, varme og el er stigende. Det gør det både lettere og ikke mindst sjovere at være energieffektiv til gavn for miljøet – og samtidig er der en økonomisk gevinst.