Beboere

Få mere ud af

at være kunde hos Brunata

Det hele starter med

et præcist forbrugsregnskab

Det er Brunata, der opsamler data fra dine målere og opgør hvor meget varme, vand og el, du har forbrugt. For at fordelingen skal være både præcis, retfærdig og nem at forstå, tager vi den nyeste teknologi i brug. Ud over nogle af markedets mest præcise målere, tilbyder vi fjernaflæsning via netværk og aflæsning af dit forbrug direkte på din smartphone eller pc. Samtidig kan du i fremtiden få adgang til en masse nye Smart Home funktioner gennem Brunatas eget Internet of Things.

Ofte stillede

spørgsmål

Få svar på disse og mange andre spørgsmål her

Gå til FAQ

Hvad kan

Brunata gøre for dig?

Som beboer i en leje-, andels- eller ejerforening får du mange fordele. Præcise forbrugsregnskaber, nemt overblik over dit forbrug, besparelser, bedre indeklima og adgang til intelligent teknologi, der gør din hverdag nemmere.

Betal kun for det, du bruger

Brunata er førende, når det gælder præcise og retfærdige forbrugsregnskaber. Via netværk bliver data konstant opdateret og gjort tilgængelige for dig.

Slip for besøg

Hvis jeres forening/ejendom har valgt vores fjernaflæste målere, slipper du for at skulle være hjemme og tage imod servicetekniker.Stadig flere vælger forbrugsmålere, der kan fjernaflæses. Med fremtidsklare målere fra Brunata sikres du korrekte forbrugsregnskaber, der kan fjernaflæses via netværk - og samtidig lever op til gældende og kommende EU-krav. Med mulighed for fjernaflæsning sparer du ikke bare tid i forbindelse med måleraflæsningen - de giver dig også mulighed for at følge og optimere dit forbrug løbende.

Få bedre indeklima

Vi kan ikke bare måle forbrug af vand, el og varme, men også f.eks. luftfugtighed, temperatur og CO2, hvilket gør det muligt at følge og optimere indeklimaet.