Pressemeddelelse

19.08.2021

Brunata lancerer

banebrydende digital IoT-platform

Brunata præsenterer i dag sin nye platform Brunata.One, der leverer IoT-løsninger til markedet for Smart Building, Smart City og Smart Mo-bility.

19. august 2021 – Hvordan kan bygninger, industrianlæg og hele kommuner for-valtes på en topmoderne måde? Svaret er digitale IoT-netværk, som kontrolleres ved hjælp af cloud-løsninger. Og det er lige netop, hvad Brunata-Minol-ZENNER-gruppen har udviklet og i dag lancerer på markedet. Den nye platform Brunata.One samler mere end 70 IoT-løsninger inden for områderne Smart Buil-ding, Smart City og Smart Mobility. Platformen bliver porten til hele produkt- og serviceverdenen hos Brunata. Den giver alle virksomhedens kunder mulighed for at vælge og kombinere en række forskellige tjenester på deres helt egen måde og tilpasset deres unikke behov. Dette skaber innovative end-to-end IoT-løsninger, der ikke bare gør bygninger og kommuner mere energieffektive, men også gør dem mere sikre, bæredygtige og sunde. Brunata.One er et fælles pro-jekt, der involverer Brunata, Minol og ZENNER. Tre virksomheder, der er gen-nemsyret af traditioner for innovative start-ups og spin-offs fra IoT og energisek-toren. ”Dette tætte samarbejde giver os et 360 graders overblik over aktuelle udfordringer inden for fast ejendom og byforvaltning. Vores virksomheder samler deres knowhow til at digitalisere relevante processer og forenkle arbejdet for mange markedsaktører ”, forklarer Alexander Lehmann, administrerende direktør for Brunata-Minol-ZENNER Group.

Fire målgrupper, én enkelt platform

Den komplette løsningsportefølje omfatter fire områder:

Brunata.One City leverer digital infrastruktur til offentlige forsyningsselskaber, kommuner og byer. Et bredt spektrum af løsninger muliggøres ved brug af holi-stiske IoT-løsninger og intelligent måling og banebrydende kommunikationstek-nologi. Porteføljen spænder fra aflæsning af flere målere, e-mobilitet og deling til intelligent gadebelysning.

Brunata.One Living omfatter tjenester, platforme, apps samt måle- og IoT-tjenester til digital administration af fast ejendom. Kort sagt: Brunata.One Living gør livet smartere, sikrere og mere bæredygtigt. Ud over at spare meget tid for ejere, forpagtere og administratorer, er det også mere bekvemt for beboerne.

Brunata.One Industry er et digitalt kit, der indeholder IoT business intelligence og mobilitetsløsninger til industrielle, kommercielle og logistiske applikationer. Brunata.One Industry tilbyder skræddersyede applikationer lige fra analyse af vognparker og den smarte byggeplads til LoRaWAN -netværksdrift.

Brunata.One Community udgør et gensidigt udvekslingsforum med universite-ter, forskningsinstitutter og IoT-fagfolk, der møder ligesindede parter, som de kan udvikle og implementere deres egne applikationer med. Enhver IoT -tilflytter, der ønsker at fordybe sig i dette område, er også mere end velkommen til at deltage.

Service i kitform

Brunata.One fungerer ud fra et modulopbygget princip. Alle løsninger i porteføljen kan let kombineres med hinanden lige fra Minol Connect Insights værditilvækst-tjenester vedrørende alle aspekter af fast ejendom og infrastruktur for e-køretøjer til smart affaldsbortskaffelse. Platformbrugere kan hente inspiration fra den brede vifte af tjenester og sammensætte de nøjagtige løsninger, der kræves til deres applikationer. Et moderne design og farvede markeringer letter ens søgen yderligere. Derudover kan registrerede brugere logge ind på My Brunata.One og få adgang til alle platforme herfra. Desuden giver Brunata.One også et bredt udvalg af grænseflader og er perfekt kompatibel med andre systemer. Det betyder, at vores løsninger også kan kombineres med andre udbydere.

Læs mere på hjemmesiden for Brunata.One her

 

Om Brunata-Minol-ZENNER-gruppen
Koncernen er et familiedrevet konsortium, der leverer måleteknologi, fakturerings-tjenester og IoT samt e-mobilitet og delingsløsninger til globale markeder. Med datterselskaber og distributionspartnere, der opererer lokalt i over 100 lande, be-skæftiger koncernen mere end 3.900 medarbejdere verden over. Overtagelsen af Brunata International i København i sommeren 2018 gjorde koncernen til den tred-jestørste udbyder af sub-måling løsninger i verden. Minol er en førende global serviceudbyder til ejendomsbranchen. Hovedkvarteret er placeret i Leinfelden-Echterdingen, og 20 datterselskaber sikrer driften i hele Tyskland. Virksomheden yder support i ejendomsbranchen med digitalisering af sine processer og imple-mentering af fremtidsscenarier som Smart Home, Smart Care og Smart City. Med hovedkontor i Saarbrücken udvikler, producerer og distribuerer ZENNER måle-teknologi og systemløsninger baseret på IoT-teknologier. IoT-tjenester spænder fra projektudvikling og indsamling og behandling af måledata til applikationer på slutbrugerfaciliteter. Koncernen styrker sin position som digital pioner gennem oprettelse af spin-offs og integration af specialiserede virksomheder, herunder inden for business intelligence, cloud computing, Internet of Things (IoT) og e-mobilitet.

Pressekontakt

Nikoline Romerdahl
Brunata a/s
Vesterlundvej 14
2730 Herlev
T + 45 50 60 70 17
niro@brunata.com