Nyheder

01.09.2020

Brunata og EG indgår stærkt

samarbejde om EG Bolig

Fremtidssikring – fleksibilitet – overblik

Ny integration til EG Bolig

Varme, vand og el er variable poster på budgettet, og der kan være mange årsager til, at forbruget – og dermed udgifterne – ændrer sig. Med Brunatas intelligente teknologi får ejere, lejere samt ejendomsadministratorer præcis indsigt og et helt gennemskueligt overblik over energiforbruget. Det giver bedre økonomi – og på den store klinge – et grønnere miljø.

Og nu indgår Brunata A/S et nyt, stærkt samarbejde med EG om IT-løsningen EG Bolig, der resulterer i endnu højere grad af fleksibilitet og automatiserer flere arbejdsgange, hvilket netop er i tråd med tidens effektiviseringskrav.
Alt i alt et partnerskab, der vil opleves som en markant forbedring på flere parametre.

Kunder hos EG Bolig får med den smarteste netværksteknologi mulighed for at få Brunatas serviceydelser integreret i deres allerede velkendte it-løsning.
Bolig- og ejendomsadministratorer kan således med få klik tilgå alle energiregnskaber via den eksisterende software og danne sig et straks-overblik over alle handlinger og processer, relatereret til beboer-kommunikation, energiforbrug, drift og vedligeholdelse. Ingen manuelle indtastninger eller processer med risiko for fejl, intet unødigt dobbeltarbejde og altså nemmere og kortere sagsbehandling. Tiden, der frigøres fra den rutineprægede drift, vil i stedet kunne spares og/eller bruges på at håndtere specifikke opgaver og imødegå særlige behov.

Integrationen til EG Bolig digitaliserer f.eks.:

  • Information om til og fraflytning
  • Udveksling af aconto-tal
  • Opdatering af areal og fordelingsnøgler
  • Vedhæftning af afregningsdokument til lejere via e-boks/mail
  • Nye lejemål overføres automatisk fra EG Bolig til Brunata A/S.

– I Brunata A/S har vi et overordnet mål om at lette og effektivisere vores kunders professionelle hverdag samt at være den absolut foretrukne partner indenfor digitalisering af hjem og beboelsesejendomme i hele Danmark. Partnerskabet med EG bidrager netop til dette mål, og det glæder mig overordentligt, siger salgs- og marketingdirektør Jesper Holm Kristoffersen.

Markedschef Kim Ø. Christensen, EG har også store forventninger til det kommende samarbejde.
– Vores mission er at automatisere og effektivisere vores kunders arbejdsgange, og med integrationen til Brunata A/S i forbindelse med forbrugsafregning tager vi endnu et skridt imod netop denne mission, siger han.

Det nyetablerede samarbejde med EG er Brunatas første engagement med en it-leverandør indenfor boligadministrationssystemer, men Jesper Holm Kristoffersen ser det som første led i en fremtidig model, hvor Brunata A/S også bliver i stand til at tilbyde integrations-muligheder med andre systemer.

– Det er vores klare ambition, at vores kunder, som i dag benytter sig af alternative tilbud, skal have en tilsvarende fuldt integreret service. Nøgleordene er brugervenlighed og høj sikkerhed, siger Jesper Holm Kristoffersen.

 

Kontaktoplysninger Brunata
Jesper Holm Kristoffersen
VP Sales & Marketing
Tlf. 50 60 72 70
Mail: jekr@brunata.dk