Bliv en del af fremtiden

Job og karriere

hos Brunata

Hvor passer du ind?

Der er rigtig mange muligheder for at gøre karriere hos os. Brunata-medarbejderne tilhører mange faggrupper fra ingeniører og teknikere til specialister inden for IT, R&D, finans, supply chain, markedsføring, salg og human ressource. Så det spiller ingen rolle, om du har en akademisk baggrund, er en dygtig tekniker eller administrativ medarbejder. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i vores verden og vores ambitioner.

Ledige stillinger

Vi er mere end 400 medarbejdere, der hver dag arbejder for at opnå virksomhedens mission om en bedre udnyttelse af energi i bygninger og boliger samt mere intelligent udnyttelse af tid og ressourcer i fremtidens Smart Buildings og Smart Cities.

 

Vores hovedkontor ligger i Herlev, men vi har også kontorer i Århus og Odense ligesom vi er repræsenteret i flere europæiske lande. Vi afsætter vores produkter og services til 17 lande i Europa, og netop nu øger vi vores internationale satsning med IoT som den bærende teknologi.

Bliv en del af fremtidens Brunata

Brunata er en virksomhed i rivende udvikling. Og det vil du kunne mærke som medarbejder. Det er en arbejdsplads med energi, vilje til at gå nye veje og klare mål om at tage en førerrolle, når det gælder ny teknologi.

Vores kerneforretning er energimåling og forbrugsregnskaber, og det holder vi fast i. Men morgendagens teknologi får en stadig større plads i vores univers, og vi har bevæget os fra at tænke varme-, vand- og elforbrug til at tænke i Smart Homes, Smart Buildings og på sigt Smart Cities.

Vi vil være med til at drive udviklingen frem mod en mere intelligent verden, hvor hverdagen for vores kunder bliver nemmere og mere overskuelig, og hvor ny teknologi gør det muligt at spare både tid og energi. Den vision håber vi du vil være en del af.

Det handler om godt netværk

En central del af Brunatas forretning er et intelligent netværk, som udgør Brunatas eget Internet of Things.
Med udgangspunkt i denne teknologi, kan vi samle uendelige mængder af data for vores kunder og give dem det overblik, de har brug for.

Ikke bare når det gælder energiforbrug og indeklima – men fremover også, når det gælder ledige P-pladser, ladestationer til elcykler, fyldte containere og meget mere som er en del af hverdagen i et boligområde, en virksomhed eller en hel kommune. Kun fantasien sætter grænser. Og fantasi har vi heldigvis masser af.