Kom godt i gang med

EED Forbrugsnotifikation

Hvad er EED-Forbrugsnotifikationer?

Forbrugsnotifikationsservicen er i fuld overensstemmelse med EU’s Energieffektivitetsdirektiv (EED), der kræver, at forbrugerne har adgang til deres forbrugsdata og opfordres til at følge deres forbrugsmønstre.

Servicen indeholder:

1. Månedlige opdateringer der sende d. 15 i hver måned hele året.
2. Sammenlign forbrug med tidligere perioder
3. Beboerne har adgang via app eller webportal
4. Alle forbrugsoversigter gemmes sikkert i vores online arkiv
5. Administrator modtager e-mail med oplysninger om hvorvidt, der er beboere der ikke har registeret deres e-mail hos os, og dermed ikke modtaget deres ovesigt.
Læs mere om servicen her

Sørg for at vi har e-mailadresser på beboerne

For at kunne sende beboere månedlige EED-Forbrugsnotifikationer, har vi brug for deres e-mailadresser. I kan enten:

  • Selv udfylde beboernes e-mailadresser i Brunata Online. I finder mere information i denne guide.
    I afsnit 3 kan du læse mere om opdatering af beboernes profil. Her kan du ligeledes læse hvordan du inviterer dem til Brunata Online, så de kan dykke ned i deres forbrug.
  • Eller I kan sende en excel fil indeholdende min. lejlighedsnummer samt e-mailadresse og sende den til EED-Upload@brunata.com. Derefter sørger vi for at opdatere Brunata Online for jer.

Kort om

Brunata Online

Er det længe siden du har logget ind på Brunata Online, kan du se denne video, der kort viser hvordan du bruger platformen.Ellers kan du læse mere om adminstratoradgang her:  https://brunata.dk/hjaelp/#brunataonlineadminfaqog om beboeradgang her: https://brunata.dk/hjaelp/#brunataonlinebeboerfaq

Hvis vi ikke har en e-mailadresse på beboerne

Iht. Energieffektivitetsdirektivet (EED) skal alle beboerne i ejendommen modtage forbrugsnotifikationer fra dig som administrator. Det betyder at du som administrator skal omdele de forbrugsoversigter, som vi ikke har kunnet sende pr. e-mail.

I forbindelse med udsendelse af notifikationerne til dine beboere, sender vi en e-mail til dig som administrator, hvor du finder et link til arkivet med PDF’er til de beboere, der mangler at modtage deres forbrugsoversigt. Du finder også PDF’erne her i Brunata Online.
Så kan du nemt og hurtigt printe og distribuere dem.

Alle forbrugsoversigter til print gemmes sikkert i arkivet i Brunata Online. Tidligere fremsendte forbrugsoversigter kan altid findes under den enkelte beboer.

Du vælger selv hvilken administrator e-mailadresse, der skal modtage disse beskeder om PDF’er der skal distribueres. Se nedenfor hvordan.

Tilmeld beboere til

beboerportal og beboerapp

Med et Brunata Online Plus eller Premium abonnement har vi åbnet op for beboeradgang på Brunata Online og vores beboerapp. Her kan beboerne følge eget forbrug af bl.a. vand, varme og el og på den måde sætte fokus på deres forbrug.

I Bruanta Online inviterer I beboerne, hvor de derefter modtager en e-mail med login information. Se video på denne side, eller denne guide.

Appen henter de der hvor de normalt downloader apps. Appen hedder “Brunata Online Beboer” og de logger ind på samme måde som i Brunata Online.

Tilmeld dig Brunatas nyhedsbrev

Vil du holde dig opdateret om Brunatas løsninger, webinarer, nyheder m.m., så tilmeld dig nyhedsbrevet her.