Lækagemelding

Større tryghed og sikkerhed

med lækagemelding

Undgå skader

og vandspild

En uopdaget lækage betyder ikke bare vandspild. Den kan også medføre dyre skader på bygning og materiel.

Derfor er det en god ide at montere intelligente lækagemeldere f.eks. i skakte og krybekældre og ved skjulte installationer eller i teknikrum, der sjældent besøges.

Intelligent netværk

giver overblik

Brunata Smart Building er et banebrydende koncept baseret på et langtrækkende IoT-netværk, kaldet LoRaWAN®. Netværket kan opfange data fra hundredvis af enheder og via en cloudserver sende dem tilbage til brugeren som klar og tydelig information.

Alle data fra målere og sensorer bearbejdes af avanceret software, der omsætter informationerne til brugervenlige skemaer og grafer. Alt kan modtages direkte på PC, tablet eller smartphone og kan dermed give et samlet overblik over tilstand og opgaver, uanset hvor du befinder dig.

Alt er Plug & Play

– også lækagemelding

LorRaWAN® netværket gør det ganske enkelt at udvide med flere funktioner. Kompatible sensorer og målere kan uden problemer tilsluttes, og mulighederne for fremtidige intelligente funktioner er næsten uendelige.

Optimering af indeklima er blandt de kompatible funktioner, som nemt kan tilkobles LorRaWAN® netværket.
Elsys EMS indeklimamåler måler temperatur og luftfugtighed, og batterilevetiden er op til 10 år.

Ingen udbetaling

og lav månedlig ydelse

Få en fordelagtig finansieringsordning (priser er ekskl. moms):

Udbetaling

Pris baseret på månedsabonnement:*

DKK 0,-

Abonnement

Pris pr. sensor inkl. montering baseret på 10 års periode:*

DKK 15,-

pr. måned

Vælg hele løsningen

– fra A til Z

Brunata kan levere Smart Building-løsninger, hvor vi står for alle led i kæden. Fra målere og sensorer til installation, opsætning af netværk og software til visualisering af data samt onboarding, support og adgang Brunata Smart Building platformen.

Det er en helstøbt og komplet løsning, der sikrer kvaliteten i alle led. Men har du f.eks. selv målere, der er kompatible, kan du nøjes med at købe vores netværk og software.

Kontakt os for information