Fundamentet for god energi

Brunata Energistyring

til beboelsesejendomme

Nu tilbyder

Brunata Energistyring

Brunata har i mere end 100 år været førende inden for energimåling og forbrugsregnskaber i beboelsesejendomme med fokus på den enkelte lejlighed. Med Brunata Energistyring går vi et niveau dybere: ned i kælderen og ind i varmecentralen, hvor vi tilbyder markedets mest innovative og brugervenlige system til energistyring. Dermed kan vi sikre det totale overblik over energiforbruget på hoved- og bimålerniveau – også til dig, der administrerer mange ejendomme.

Resultatet er ikke bare store administrative tidsbesparelser. Du får også alle nødvendige data til at skabe effektiv energioptimering og dermed spare på både energiforbrug og CO2-udslip.

Hent brochuren her. 

6 fordele ved Brunata Energistyring

  • Sparer tid og energiudgifter
  • Mindsker miljøbelastning og giver grønnere profil
  • Tjener sig hurtigt ind
  • Har intuitiv brugerflade og lynhurtig responstid
  • Kan tilpasses fra enkelte ejendomme til store bebyggelser
  • Er platform-uafhængig og understøtter mange datakilder

Webinar om Energistyring

Vil du høre mere om, hvordan du med energistyring kan mindske organisationens administrationstid, optimere energiflowet i jeres ejendomme og spare på C02-udledningen?

Tilmeld dig webinaret her

Skal din ejendom have Energistyring?

Vil du vide mere om Brunata Energistyring, så lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi skræddersyr en løsning til dit behov.

Book en uforpligtende samtale her

Hvorfor

spilde energien?

Brunata Energistyring sørger for, at du hverken spilder din egen eller ejendommens energi. Data er visualiseret, så det er nemt og intuitivt at tilgå dem. F.eks. vil du allerede på forsiden få et fuldt overblik over væsentlige forbrugsafvigelser, så du kan handle proaktivt og undgå spild.

Zoom ind på problemet

Med få klik kan du zoome ind på begivenheden og komme nærmere på årsagen til f.eks. pludseligt øget energiforbrug. Du kan se, hvilken type energi, det drejer sig om, i hvilken bygning, hvilke dage og nøjagtig hvad tid på døgnet uregelmæssigheden opstår. Det giver en god idé om hvor og hvordan, der skal tages action.

Overblik på alle platforme

forbrug og energistyring

Brunata Energistyring er markedets mest dynamiske styringsværktøj. Systemet er internetbaseret og giver mulighed for at monitorere og styre forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

Det betyder, at du med et klik på din laptop eller tablet kan få overblik over energiforbrug i samtlige bygninger. Du kan sammenligne og se tidligere forbrug, du kan se forventet forbrug i forhold til budgetter, få overblik over CO2-aftryk, få en prioriteret call-to-action liste og meget andet. Softwaren har utroligt mange funktioner, og informationerne er enkelt og overskueligt visualiseret.

Hent brochuren her
Brunata Energistyring

Få en

Demonstration

Oplev Brunata Energistyring på første hånd. Lad os demonstrere de mange muligheder set i forhold til dine specifikke opgaver.

Book et webinar