Fundamentet for god energi i beboelsesejendomme

Brunata Energistyring

Brunata Energistyring er til dig, der vil have et totalt overblik over energiforbruget på hoved- og bimålerniveau – hvad enten du administrerer få eller mange beboelsesejendomme.

Brunatas energistyringssystem resulterer ikke bare i store administrative tidsbesparelser. Du får også alle nødvendige data til at skabe effektiv energioptimering og dermed spare på både energiforbrug og CO2-udslip.

Brunata Energistyring er internetbaseret og giver mulighed for at monitorere og styre forbrug af vand, varme, el og gas direkte på alle digitale platforme. Det betyder, at du med et klik på din PC eller mobile enhed kan få overblik over energiforbrug i samtlige bygninger. Du kan sammenligne og se tidligere forbrug, du kan se forventet forbrug i forhold til budgetter, få overblik over CO2-aftryk, få en prioriteret call to action-liste og meget andet. Softwaren har utroligt mange funktioner, og informationerne er enkelt og overskueligt visualiseret.

Hent brochuren om Energistyring her. 

Derfor skal du have Brunata Energistyring

 • Du sparer administrativ tid med et samlet overblik over energiflow direkte på din skærm
 • Du kan opnå kontante besparelser med effektiv energioptimering på tværs af ejendomme
 • Systemet har intuitiv brugerflade og lynhurtig responstid
 • Kan tilpasses fra enkelte ejendomme til store bebyggelser
 • Er platform-uafhængig og understøtter mange datakilder
 • Mindsker miljøbelastning og giver grønnere profil

Sådan fungerer et energistyringssystem

Vil du høre mere om, hvordan du med et energistyringssystem kan mindske administrationstid, optimere energiflowet i jeres ejendomme og spare på C02-udledningen?

Se eller gense vores webinar, hvor Carsten Rudkjøbing Larsen, Brunatas Solution Engineer, giver en grundig introduktion til Brunatas brugervenlige system til beboelsesejendomme Brunata Energistyring.

I videoen får du svar på

 • Hvorfor du bør overveje energistyring til dine ejendomme.
 • Hvilke afdelinger i organisationen, der får glæde af energistyring.
 • Hvilke fordele, du kan se frem til med energistyring (sparet administrationstid, optimering af ejendommenes energiflow og en grønnere profil).
 • Hvordan systemet nemt og overskueligt lader dig hente data, der kan skabe effektiv energioptimering på dine ejendomme.
 • Ekstra: Lidt om funktionerne i Brunata Energistyring, bl.a.:
  • Miljøregnskabet, der med ganske få klik samler data til det grønne regnskab eller CSR-rapporten.
  • Call to action-listen, der viser de aktuelt største energispild i ejendommene – prioriteret med det dyreste øverst.
  • Nøgletalsanalysen, sammenlign nemt forbruget på tværs af dine ejendomme.

Her er funktionerne i Brunata Energistyring

Hvorfor spilde energien? Med Brunata Energistyring kan du sørge for, at du hverken spilder din egen eller ejendommens energi. Data er visualiseret, så det er nemt og intuitivt at tilgå dem. F.eks. vil du allerede på forsiden få et fuldt overblik over væsentlige forbrugsafvigelser, så du kan handle proaktivt og undgå spild.

Zoom ind på problemet

Med få klik kan du zoome ind på en begivenhed og komme nærmere på årsagen til f.eks. pludseligt øget energiforbrug. Du kan se, hvilken type energi, det drejer sig om, i hvilken bygning, hvilke dage og nøjagtig hvad tid på døgnet uregelmæssigheden opstår. Det giver en god idé om hvor og hvordan, der skal tages action.

Her kan du læse mere om funktionerne, du får adgang til med Brunata Energistyring

Klik på venstre/højre-pilene for at se flere funktioner.

Skal vi tage en snak om energistyring?

Vil du gerne opleve Brunata Energistyring på første hånd eller har du spørgsmål til værktøjet?

Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål og demonstrere de mange muligheder set i forhold til dine specifikke opgaver.

Send os blot en besked via formularen.

  Overblik på alle platforme forbrug og energistyring

  Brunata Energistyring er markedets mest dynamiske styringsværktøj. Systemet er internetbaseret og giver mulighed for at monitorere og styre forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

  Det betyder, at du med et klik på din laptop eller tablet kan få overblik over energiforbrug i samtlige bygninger. Du kan sammenligne og se tidligere forbrug, du kan se forventet forbrug i forhold til budgetter, få overblik over CO2-aftryk, få en prioriteret call-to-action liste og meget andet. Softwaren har utroligt mange funktioner, og informationerne er enkelt og overskueligt visualiseret.

  Hent brochuren her
  Brunata Energistyring

  Få en demonstration

  Brunata har i mere end 100 år været førende inden for energimåling og forbrugsregnskaber i beboelsesejendomme med fokus på den enkelte lejlighed. Med Brunata Energistyring går vi et niveau dybere: ned i kælderen og ind i varmecentralen, hvor vi tilbyder markedets mest innovative og brugervenlige system til energistyring.

  Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Kontakt os her