Målere

Pålidelighed

og præcision

Målere, der er klar

til fremtidens krav

Fundamentet for nøjagtig måling af forbrugs- og tilstandsdata er præcise og pålidelige målere. Luk fremtiden ind med Brunatas målere, som teknologisk ligger helt i front, både hvad angår præcision, design og fremtidssikret netværksteknologi.

Radiatormålere

Elektroniske præcisionsmålere der monteres på den enkelte varmekilde, som f.eks. radiator, håndklædetørrer m.m.

Se mere

Energimålere

Avancerede målere der monitorerer det samlede varmeforbrug fra alle kilder som f.eks. lejligheder med gulvvarme, ventilationsanlæg m.m. Energimålerne kan også anvendes til køleanlæg.

Se mere

Vandmålere

Pålidelige målere der sikrer en præcis og fair fordeling af vandforbruget. Med et vandtæt design kan målerne installeres i f.eks. brusenicher, uden at de tager skade.

Se mere

Elmålere

Kompakte, elektroniske målere til nøjagtig registrering af elforbrug og mulighed for at overvåge hele ejendommens elforbrug.

Se mere

Røgalarm

Få en røgalarm der kan øge sikkerheden med ”selvdiagnose” og melding om behov for batteriskift.

Se mere

Fugt- og temperaturmålere

Ved at måle temperaturen og den relative luftfugtighed i et rum, kan man undgå et dårligt indeklima og bl.a. opdage kuldebroer og undgå skimmelsvamp.

Se mere

Lækagesensor

Spar ejendommen for vandskader og store omkostninger med en lækagesensor der kan registrere vand og sende en alarm ved lækage. Sensoren er effektiv til at opdage utætheder fra installationer i installationsskakte, krybekældre m.m.

Se mere

I tvivl om hvilke målere

du skal bruge?

Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere om vores målere og hvilke af dine behov de kan dække

Kontakt vores salgsafdeling