Fremtidens forbrugsmåling

Om få år skal alle

manuelle målere være udskiftet

Hvorfor skal  vores

manuelle målere udskiftes?

Flere af jeres ejendomme har mange manuelt aflæste forbrugsmålere, og er dermed ikke klar til kravene i EU’s Energy Efficiency Directive (Energieffektivitetsdirektivet – EED). Ifølge EED skal alle forbrugsmålere kunne fjernaflæses via netværk senest 1. januar 2027. Det betyder, at I allerede nu bør tage stilling til udskiftningen af jeres gamle målere til nye, fjernaflæste målere.

Vi vil gerne hjælpe jer godt på vej med at forstå EED-direktivet! Derfor har vi lavet en digital guide om EED, der giver et hurtigt indblik i direktivet samt hvilke krav, direktivet sætter til jeres ejendomme.

Velkommen til

EED-guiden

Guiden er udarbejdet af Brunata med det formål at formidle objektiv viden om målingsområdet inden for EED-direktivet med fokus på direktivets implementering i Danmark. Informationen i denne  guide er relevant for alle i branchen, men særligt beboelsesejendomsmarkedets administratorer og ejer- og andelsboligforeningers bestyrelser vil få gavn af denne information.

Du kan læse mere detaljeret om direktivet på eed.dk – her kan du også læse de seneste nyheder omkring direktivet og følge med i implementeringen af direktivet i dansk lovgivning.

Du kan læse eller downloade guiden nedenfor.

Fordele ved udskiftningtil fjernaflæste målere

Der er naturligvis en investering forbundet med at skifte forbrugsmålere, men der er også mange fordele:

  • Ingen forstyrrende servicebesøg ved aflæsning i den enkelte lejlighed
  • Sparet administrationstid
  • Sparede ressourcer og en grønnere profil for ejendommen og dens beboere
  • Mulighed for at tilvælge beboer-adgang til Brunatas App, hvor beboerne kan følge deres forbrug

Sådan kommer I

godt i gang

Brunata har lang erfaring inden for forbrugsmåling og forbrugsregnskaber, og vi er Danmarks førende udbyder af fjernaflæste løsninger via intelligent netværk. Hvis I er interesserede i at komme i gang med udskiftningen og blive EED-klar, så hjælper vi gerne med planlægningen og med et fornuftigt tilbud på projektet. Under alle omstændigheder er I velkomne til at kontakte os for en dialog og mere viden om EED.

Skal vi hjælpe dig

med at blive EED-klar?

Så kontakt Brunata salgsafdeling på 77 77 70 70
…eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Jeg accepterer at Brunata behandler de angivne data i overensstemmelse med Brunatas privatlivspolitik.