IoT by Brunata

Smart Building

til det offentlige

Startpakken til en sund

og intelligent bygning

Er indeklimaet optimalt på plejehjemmet? Virker røgalarmerne på skolen? Er der tegn på lækage i en sportshal? Alt dette og meget mere kan du følge tæt med Brunata’s Smart Building pakke.

Kernen i løsningen er et avanceret IoT-netværk, der kan opsamle data fra uendeligt mange kilder og sende dem videre til en cloudserver. Her bearbejdes og visualiseres data, så de kan præsenteres for brugeren – nemt og overskueligt på PC eller mobil enhed.

Resultatet er et overblik, der ikke bare sparer administrationstid men også gør det muligt at reagere hurtigt på problemer, så de ikke udvikler sig til bekostelige reparationer – eller resulterer i et dårligt indeklima med negative følger for brugerne.

Kommunens fordele:

 • Sundere og mere sikre bygninger
 • Overblik og mindre administrationstid
 • Besparelser på energi og renoveringer
 • Mere tilfredse borgere og ansatte
 • En grønnere kommune

Basispakken

indeholder*

 • LoRaWAN® IoT netværk
 • Røgalarm, lækagesensor, dørsensor, indeklimamåling (fugt og temperatur)**
 • Onboarding
 • Support
 • Visualisering/platform

* Det er muligt at fravælge dele af pakken eller at supplere med f.eks. yderligere sensorer/målere. Brunata leverer alle elementer i pakken, så kvaliteten er sikret fra først til sidst.

** Startpakken indeholder en af hver sensor. 
Flere kan tilkøbes.

Vil du høre mere om basispakken?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at fortælle meget mere om dine muligheder:

  Vælg hele løsningen …

  Brunata kan levere Smart Building-løsninger, hvor vi står for alle led i kæden.

  Fra kvalitetsmålere og sensorer til installation, opsætning af intelligent netværk, software til visualisering af data og forbrugsregnskaber – samt ikke mindst en række services, der gør hverdagen lettere for både administratorer og beboere. Det betyder, at kvaliteten er sikret i alle led.

  … eller dele af den

  Samtidig har vi den fleksibilitet, der betyder, at du kan vælge dele af løsningen. Har du selv målere, der er kompatible kan du nøjes med at købe vores netværk og software.

  Har du en kontrakt med en anden leverandør af forbrugsregnskaber, kan du nøjes med at købe vores fremtidssikrede, fjernaflæste målere. Alt er muligt. Du skal blot sige til.

  Pakkens målere og

  sensorer

  Roegalarm Zenner easy protect

  Røgalarmer

  Røgalarmer er en basal sikkerhedsforanstaltning i alle offentlige bygninger. Men de er også tidskrævende, da de ofte skal efterses. Brunatas intelligente røgalarmer har et indbygget radiomodul, der giver besked om batteritilstand og eventuelle defekter, samt rapporterer om afmonterede røgalarmer. Det giver langt nemmere servicering af alarmerne, da man ved nøjagtigt hvor problemerne er. Og naturligvis giver det langt bedre sikkerhed for, at alt fungerer.

  Lækagesensorer

  Der kan gå lang tid, før en lækage opdages – f.eks. i en kælder med rør og tekniske installationer, hvor der ikke altid er opsyn. Det kan føre til voldsomme skader på bygningen og en dyr vandregning. Med en intelligent lækagesensor placeret det rigtige sted registreres ethvert tegn på lækage, så der kan gribes ind med det samme.

  Dørsensorer

  I en stor sportshal eller kontorbygning kan det være noget af en opgave at tjekke at alle døre og vinduer er forsvarligt lukkede. Men det er vigtigt på grund af sikkerhed mod indtrængen og for at reducere energiforbrug. Med intelligente dørsensorer får du overblikket direkte på din skærm og kan nemt sikre, at alt er i orden ved f.eks. en lukkerunde.

  Temperatur og fugtsensor Elvaco CM10w

  Fugt- og temperatur

  Med intelligente fugt- og temperaturmålere er det langt nemmere at skabe et optimalt indeklima og sikre bygningens og brugernes sundhed.

  Er luftfugtigheden for høj, kan der dannes skimmelsvamp. Luftfugtigheden må heller ikke være for lav, da det kan indebære en risikofaktor i forbindelse med f.eks. virussmitte. Temperaturen hænger sammen med fugtigheden, da varmere luft kan indeholde mere fugt. Vi er mest effektive, når det ikke er for varmt.

  En partner

  for fremtiden

  Brunata er en af Europas førende virksomheder inden for intelligent energi.
  Vi har over 100 års erfaring i energimåling og forbrugsregnskaber – og med nye, avancerede netværksløsninger skaber vi basis for morgendagens Smart Buildings og Smart Cities:

  Få seneste nyt fra Brunata