Røgalarmer

Skab sikkerhed til

gavn for bygninger og brugere

Røgalarmer styrker

trygheden og sikkerheden

En pålidelig røgalarm med fintfølende røgsensorer giver kostbar tid til at handle, når en kritisk situation er i udvikling. Først og fremmest kan det redde liv, men det kan også beskytte mod dyre skader på bygninger og materiel.

Ved røgudvikling afgiver vores røgalarm en høj lydalarm, og en lampe vil blinke. Den er også velegnet til soveværelser, da den reducerer statusmeddelelser og lysstyrke i display mellem kl. 21 og kl. 7, så den ikke forstyrrer beboernes nattesøvn.

Vores røgalarmer har indbygget radiomodul, der giver løbende statusmeldinger, så du som ejendomsadministrator eller -ejer kan følge røgalarmens funktioner uden at skulle besøge den enkelte lejlighed.

Intelligent netværk

giver overblik

Brunata Smart Building er et banebrydende koncept baseret på et langtrækkende IoT-netværk, kaldet LoRaWAN®. Netværket kan opfange data fra hundredvis af enheder og via en cloudserver sende dem tilbage til brugeren som klar og tydelig information.

Alle data fra målere og sensorer bearbejdes af avanceret software, der omsætter informationerne til brugervenlige skemaer og grafer. Alt kan modtages direkte på PC, tablet eller smartphone og kan dermed give et samlet overblik over tilstand og opgaver, uanset hvor du befinder dig.

Alt er Plug & Play

– også røgalarmer

LorRaWAN® netværket gør det ganske enkelt at udvide med flere funktioner. Kompatible sensorer og målere kan uden problemer tilsluttes, og mulighederne for fremtidige intelligente funktioner er næsten uendelige.

Røgalarmer er blandt de kompatible funktioner, som nemt kan tilkobles LoRaWAN® netværket. Zenner Easy Protect Radio har batterilevetid på op til 10 år, og er mere økonomisk i det lange løb end mange andre billigere røgalarmer med kort batterilevetid.

Netværksintegrationen giver ydermere mulighed for at følge f.eks. batteritilstand, defekte røgalarmer, og afmonterede røgalarmer, så du løbende kan sikre funktionsdygtigheden.

Ingen udbetaling

og lav månedlig ydelse

Få en fordelagtig abonnementspris (priser er ekskl. moms):

Abonnement

Pris pr. sensor inkl. montering og services

DKK 15,- *

pr. måned

Vælg hele løsningen

– fra A til Z

Brunata kan levere Smart Building-løsninger, hvor vi står for alle led i kæden. Fra målere og sensorer til installation, opsætning af netværk og software til visualisering af data samt onboarding, support og adgang Brunata Smart Building platformen.

Kontakt os for information

Udfyld formularen

og bestil dine røgalarmer

Så sender vi en ordrebekræftelse
…eller har du spørgsmål, så kontakt os på 77 77 70 70

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Vilkår: For opgradering af Brunata Online services henvises til gældende salgs- og leveringsbetingelser.

*DKK 15,00 pr. lejemål pr. måned (excl. moms) – dog mindst 15 sensorer pr. ordre