Nyheder

30.10.2023

Smart City Expo i Barcelona

Fra den 7. til 9. oktober deltager Brunata i årets Smart City Expo World Congress i Barcelona sammen med ZENNER International. De to virksomheder vil præsentere de nyeste cases og referencer inden for Smart City og Smart Building. Du finder dem på den fælles LoRaAlliance®-stand (Hall 2 Level 0 Aisle F Booth 90) under overskriften “Building our future together”.

Brunata og ZENNER, der begge er en del af Brunata-Minol-ZENNER Gruppen, har en bred portefølje af innovative løsninger inden for mange områder. På #SCEWC2023 vil der blive præsenteret løsninger, produkter og applikationer, som byer, kommuner, forsyningsvirksomheder og energileverandører kan bruge for at blive mere bæredygtige.

Dette inkluderer alt fra digitale måleenheder og sensorer til trådløse systemer som LoRaWAN® og Wireless M-Bus, samt komplette løsninger til digital forbrugsmåling og intelligente løsninger til bygningsadministration.

I Tyskland har ZENNER i flere år været en pioner med mere end 350 vellykkede digitaliseringsprojekter inden for Smart City- og Smart Utility-miljøet. ZENNER arbejder løbende sammen med kunder omkring nye løsninger og use cases.

I september blev ZENNER tildelt eGovernment Readers Choice Award i kategorien Smart City/Smart Country for dette med PLATIN. Læs mere her.

Flere og flere af koncernens IoT-baserede LoRaWAN®-applikationsløsninger bliver brugt internationalt af de to virksomheder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Østrig, Holland, Schweiz, Frankrig, Italien, Polen, Spanien, USA og Dubai.

Grundlaget for løsningen er en af de mest omfattende LoRaWAN®-produkt- og løsningsporteføljer og LoRaWAN®-netværket i Brunata Minol ZENNER Group. Med mere end 72.000 enheder og 5,3 millioner terminaler er det i øjeblikket en af de største og hurtigst voksende LoRaWAN®-enheder i Europa.

Læs mere om Smart City Expo World Congress her.

Din kontaktperson:

Morten Duelund

Technical Product Manager, Commercial and Business Development, Brunata a/s

Mail: modu@brunata.com