Hjælp til administratorer

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Forbrugsregnskab

Har du spørgsmål til dit varme-, vand eller elregnskab, finder du svar på det meste her.

Se mere

Brunata Online

Få hjælp til logge på og benytte vores digitale platform her.

Se mere

Servicebesøg

Har du spørgsmål ifm. besøg af vores serviceteknikere, skal du kigge her.

Se mere

Flytning

Har du brug for hjælp til at melde flytninger, er det her det sker.

Se mere

Målere

Få svar på dine spørgsmål til årsaflæsning, målere og sensorer her.

Se mere

Andre spørgsmål

Vi har samlet svar på forskellige generelle spørgsmål her

Se mere

Download dokumenter

Mangler du en vejledning, et datablad eller andet dokument, så kan du finde det her.

Se mere

Ofte stillede spørgsmål og svar

Vores kundeservice står altid parat til at hjælpe vores kunder og beboere med deres spørgsmål. I øjeblikket oplever vi, at mange har spørgsmål, der vedrører følgende emner:

Hvis du er en administrator med et debitornummer, der aldrig har være logget ind før, skal du gøre følgende.

Gå til online.brunata.com og klikke på knappen ’Ny bruger’

Klik derefter på ’Ja, jeg er administrator’

For at oprette din Brunata Online konto skal du udfylde alle felterne i formularen.

Debitornummer: Indtast dit 6-cifrede debitornummer som du kan finde på oplysningsskemaer udsendt af Brunata eller kontakt kundeservice

Anlægsnummer: Indtast et af de anlægsnumre, du har i din portefølje

Email: Indtast den email-adresse som du ønsker at tilknytte til din Brunata Online konto. Det vil bl.a. være den email du skal bruge, hvis du på et tidspunkt ønsker at ændre dit password

Password: Indtast det password du ønsker at bruge til at logge dig ind på Brunata Online

Bekræft password: Indtast det samme password igen, så du er sikker på, at du har skrevet rigtigt

Klik ’Udfør’ når alle felter er udfyldt

Når du har klikket ’Udfør’ kommer der bekræftelse på, at din Brunata Online konto er oprettet, og du får tilsendt en verificeringsemail for at bekræfte, at du ejer den email, du har oprettet dig med.

Gå til din email, find verificeringsmailen fra noreply@brunata.com (tjek også spam filter), og klik på linket i mailen.

Når du klikker på linket, er din konto oprettet og klar til brug, og du bliver sendt direkte til login siden.

Log på med dit debitornummer og det selvvalgte password.

Du kan desuden hente en pdf-vejledning til Brunata Online her:

Hent administratorvejledningen her

Hvis du har glemt din adgangskode/skal gendanne adgangskode, gør du følgende: Klik på ‘Brunata Online’ i menuen på brunata.dk eller gå direkte til Online.brunata.com Klik på ‘Glemt password’ i login-vinduet Indtast din mail eller dit debitornummer/administratornummer (det 6-cifrede debitornummer finder du på oplysningsskemaer udsendt af Brunata ellers kan du kontakte kundeservice) Indtast nu dine informationer Videoguide til at gendanne din adgangskode

Den hurtige huskeliste til administratorer:

Husk at give os besked hvis…

• Der bliver skiftet administrator eller ejer af ejendommen
  • Beboere flytter ud eller ind
  • I skifter adresse eller ændre telefonnummer, mail osv.
  • Der sker ændringer på ejendommen, fx at I nedtager tapsteder, sammenlægger (eller opdeler) lejemål, foretager ekstra isolering eller I udskifter/nedtager/flytter radiatorer
  • Forsyningsselskabet ændrer regnskabsperioden

Inddrag også meget gerne Brunata i større renoveringsprojekter og energioptimeringer, så vi kan sikre, at forbrugsregnskaberne forsat kan blive udarbejdet korrekt.

Fandt du ikke det, du søgte?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt os her