Få overblik over vores løsninger og services

Fra forbrugsregnskaber og intelligente målere til IoT-løsninger og Smart Building-services. Brunata tilbyder en lang række produkter og services, der gør det enkelt at udnytte energien i boliger og bygninger bedre. Dyk ned i dem her.

Forbrugsregnskaber

Med et forbrugsregnskab fra Brunata får I en præcis opgørelse af, hvordan forbruget af vand, varme og el fordeler sig i jeres ejendom.

Se mere

Brunata Online

Vores digitale platform til computer, smartphone og tablet giver beboere og administratorer et enkelt redskab til at holde styr på forbruget.

Se mere

Services

Brunata tilbyder en række servicepakker og praktiske tillægsydelser, der gør hverdagen lettere for både beboere og administratorer.

Se mere

Energy Management

Et digitalt kontroltårn, der gør det nemt for administratorer at spare både tid og penge på driften af jeres ejendomme.

Se mere

Smart Building

Benyt vores IoT-løsninger til at beskytte ejendomme og beboere mod vandskader, råd, skimmelsvamp, brand, dårligt indeklima m.m.

Se mere

Vandværker

Brunata tilbyder skræddersyede løsninger, der dækker alt fra fjernaflæste målere over overvågning til udsendelse af forbrugsregnskaber.

Se mere

EED

Få hjælp til at leve op til kravene i EU'S Energieffektivitetsdirektiv - og bliv en del af den grønne omstilling.

Se mere

Målere og sensorer

Vores sensorer og forbrugsmålere er små, diskrete smart devices, der let og enkelt kan forbindes i et intelligent IoT-netværk.

Se mere

Produktshop

Bestil sensorer, forbrugsmålere og diverse tilbehør her (kun til erhverv).

Se mere

Tips og guides til bæredygtigt forbrug

Få nyttige og besparende tips og tricks til, hvordan du får et mere bæredygtigt forbrug af vand, varme, el og gas. Vi har også samlet gode råd til at skabe et bedre indeklima.

Læs med her