IoT og Smart Building

Gør ejendommen intelligent

Tænk hvis jeres bygninger kunne beskytte sig selv mod vandskader, råd, skimmelsvamp, brand og ressourcespild! Med vores IoT-baserede Smart Building-løsninger slipper I for unødige bekymringer, og får samtidig store besparelser på både driftsbudgettet og klimaregnskabet.

Beskyt bygning og beboere

I dag kan vi få vandrør, røgalarmer, mure og vægge til at tale sammen. Ved hjælp af intelligente målere og sensorer, der er bundet sammen i et trådløst netværk, kan Smart Building hjælpe med at overvåge indeklimaet og holde øje med lækager, løbende toiletter, defekte røgalarmer m.m.

Uanset om I er en boligforening, en erhvervsvirksomhed eller driver offentlige ejendomme er der store gevinster med vores Internet of Things-løsning.

Få en løsning, der passer til jeres behov

Med Brunata Smart Building tilbyder vi sensorer og løsninger, der overvåger ejendommen fra kælder til tag. Løsningen er bygget op af fire forskellige services, og I bestemmer selv, hvilke og hvor mange I vil have med i jeres abonnement.

Indeklimaovervågning

Forebyg råd og skimmelsvamp med indeklimasensorer, der overvåger temperaturer og luftfugtighed i bygningens rum og lejligheder.

Læs mere

Lækageovervågning

Smart Building’s lækagesensorer lytter på rørene og registrerer selv små lækager. Så undgår I vandspild og dyre vandskader.

Læs mere

Overvågning af løbende toiletter

Spar beboerne for dyre ekstra regninger og undgå vandspild samtidig med, at I forbedrer ejendommens klimaregnskab.

Læs mere

Intelligente røgalarmer

Skru op for sikkerheden med intelligente røgalarmer – og undgå, at alarmer fra defekte sensorer stjæler tid og penge.

Læs mere

Case: Hentede investeringen hjem på seks måneder!

Seks måneder efter, at Generationernes Hus i Århus havde fået installeret Brunata Smart Building’s lækageovervågning, hjalp løsningen med at forhindre, at en lille lækage førte til en omfattende – og dyr – vandskade.

Vores investering i Brunatas sensorer har allerede tjent sig selv hjem flere gange, fortæller teknisk koordinator Bjarne Eis.

Læs casen her

Vores fire Smart Building-services er bygget op af tre elementer:

Brunata Smart Building kombinerer intelligente sensorer, vedligeholdelsesservice og en online platform, der giver dig let forståelig indsigt i dine beboelsesejendommes tilstand.
Når sensorerne er installeret, sender de data via vores LoRaWAN®-netværk, data visualiseres derefter på Brunatas online platform for administratorer, Brunata Online.

1. Intelligente sensorer:

Vores fjernaflæste sensorer registrerer hændelser som høje/lave temperaturer, øget luftfugtighed, løbende vand m.m.

2. Brunata Online:

Vores digitale platform giver jer overblik over data på tværs af alle jeres ejendomme – I kan opsætte jeres egne grænseværdier for bla. temperatur og luftfugtighed samt vælge, om I vil modtage alarmbesked om problemer, før de udvikler sig

3. Fuld service inkluderet:

Brunatas erfarne serviceteknikere installerer, monitorerer og vedligeholder sensorer, så I ikke skal bekymre jer om batterier eller installation

Få fuldt overblik i realtid

På Brunata Online, vores online platform, får I fuldt overblik over ejendommens helbredsstatus og energibrug. Her bliver al data samlet og analyseret, og I kan løbende følge med på computer, tablet og mobil.

Hvis noget ikke er, som det skal være, får I straks besked. På den måde slipper I for kedelige overraskelser, dyre renovationsprojekter og unødig belastning af miljø og klima.

Læs mere om Brunata Online her

Sensorer, service og system i én løsning

Vores Smart Building-løsning baserer sig på en abonnements-model, hvor der i prisen inkluderes opsætning og service samt adgang til fuldt overblik i Brunata Online.

I kan selv sammensætte jeres abonnement ved at vælge, hvilke services og sensorer, I har brug for. Kontakt os for at få beregnet et tilbud.

Fuld service inkluderet

Vores erfarne teknikere installerer alle sensorer og sætter netværket op. Oven i det kommer vi automatisk for at skifte batterier og servicere udstyret, når der er behov for det. Vi holder selv øje med om alle sensorer og enheder fungerer optimalt, så I ikke skal bruge tid på tid

Bemærk, at abonnementsløsningen ikke gælder private husstande, men udelukkende er henvendt til administratorer af boligforeninger, udlejningsselskaber, offentlige virksomheder m.m.

Indeklimaservice

Med Premium-pakken får I adgang til disse online services:

Trådløs indeklimasensor
Adgang til data og overblik i Brunata Online
Fuld service: montering og installation, udskiftning ved batteriudløb samt løbende service

Vil I vide mere om vores Smart Building-løsninger?

Uanset om I er en boligforening, en erhvervsvirksomhed eller driver offentlige ejendomme - er vi klar til at hjælpe jer godt i gang.

Kontakt os nu

LoRaWAN®: En åben netværksstandard

Vores Smart Building-services benytter sig af netværksstandarden LoRaWAN®. Det står for “Low Power Long Range Wide Area Network” og er et netværk, der født til at håndtere Internet of Things-løsninger og ekstremt store datamængder fra intelligente enheder .

LoRaWAN® er en åben standard, der ikke er leverandørbundet. Det er en teknologi, der rækker langt ind i fremtiden og giver uanede muligheder for energibesparende, miljørigtige og beboervenlige løsninger til glæde for fremtidens byer og bygninger.

Læs mere om LoRaWAN her