Præcision og fair fordeling

Forbrugsregnskaber

til beboelses- og erhvervsejendomme

Nemme og overskuelige

forbrugsregnskaber

En af Brunatas basisydelser er nøjagtige forbrugsregnskaber leveret til tiden. Både som administrator og beboer er det afgørende, at modtage præcise data, der giver overblik og sikrer en fair fordeling af udgifterne. Men det er mindst ligeså vigtigt, at disse data er nemme at aflæse og forstå. Derfor tilbyder Brunata desuden en unik visualisering, der giver modtager et nemt og overskueligt billede af forbrug og udgifter.

Baseret på den nyeste teknologi tilbyder vi data inden for to hovedområder: forbrugsdata med en pålidelig fordeling af omkostninger ved forbrug af el, vand og varme samt ejendomsdata til optimering af hele ejendommens energiforbrug, tilstand og indeklima.

Kontakt vores salgsafdeling og hør mere

Beboelses-

eller erhvervsejendom

Brunata har stor erfaring med forbrugsregnskaber til både beboelses- og erhvervsejendomme. Både beboere, administratorer og virksomheder i erhvervslejemål har en interesse i, at energiforbruget bliver målt og fordelt så præcist og retfærdigt som muligt, samt at forbrugsregnskabet bliver udarbejdet nemt og effektivt. Som partner sørger Brunata altid for at være ajour med lovgivningen. Sker der ændringer, orienterer vi hurtigst muligt og tilpasser forbrugsregnskaberne til de nye krav.

Læs mere om reglerne for forbrugsregnskaber her.

Gør det selv

- eller lad Brunata

Hvis du som administrator har den nødvendige ekspertise og råder over medarbejdere til at udarbejde forbrugsregnskaberne, kan du vælge kun at modtage de rå eller validerede datafiler fra Brunata og selv stå for regnskaberne og kontakten til beboerne.Alternativt kan du vælge en fuld løsning fra Brunata, hvor vi står for alle dele af regnskabet inklusive den vigtige og ofte meget tidskrævende kundeservice.

Kontakt vores salgsafdeling og hør mere

Vil du lære mere om forbrugsregnskaber?

Er du administratorer, ejendomsinspektør, rådgiver eller varmemester? Så kan vi tilbyde dig et intensivt kursus, der giver dig større indsigt inden for måling, afregning og visualisering af forbruget. Det betyder, at du endnu bedre kan vejlede og servicere beboerne.

Kontakt os