Luk fremtiden ind

Velkommen til

fremtidens vandværk

Nye løsninger

til nye krav

Det stilles stadig større krav til vand som ren og rigelig ressource – og dermed til de danske vandværker. Brunata tilbyder som de første en samlet løsning, der gør det muligt at leve op til de stigende krav – uden at det koster ekstra tid og uden at udgifterne løber løbsk. Målet er at lette administrationen og øge kvaliteten for vandværkets forbrugere.

Det digitale hjerte

Hjertet i løsningen er målere med den nyeste fjernbetjente teknologi, der gør det nemt at følge forbruget direkte på en PC eller mobil enhed. Lækager kan opdages i tide og den enkelte aftager kan lettere følge med i sit forbrug og spare udgifter.

Slip for besværet

- Brunata tilbyder hele pakken

Brunata kan levere en samlet løsning, der inkluderer alt fra fjernaflæste kvalitetsmålere til installation, komplet lokal netværksdækning, vedligeholdelse og administrative services, som bl.a. forbrugsopgørelse og lækagealarm. Det er naturligvis muligt kun at vælge vores målere uden tilhørende servicepakke.

Kontakt os for at høre mere

Vandværkets egen app

Tilbyd forbrugeren en app, hvor de kan følge deres forbrug. Appen er white label, så I kan forsyne den med jeres eget logo og design.

Fordele ved appen:

  • Giver forbrugerne overblik over deres eget forbrug.
  • Forbrugerne kan monitorere deres forbrug, bl.a. ved information om stigende forbrug gennem selvvalgte notifikationsgrænser.
  • Forbruget bliver vist på måneds- eller ugebasis.
  • Vandværket bidrager til en grønnere verden, hvor der spare på forbrug og energi.

5 gode grunde til at vælge Brunata

  • Hardware, netværk, data og services fra samme leverandør
  • Lækagealarm og forbrugsopgørelse med i købet
  • Konkurrencedygtige priser på samlede løsninger
  • Besparelser på vandforbrug
  • Lokal partner med global styrke

Klik her, så ringer vi dig op og fortæller, hvad vi kan tilbyde DIT vandværk

Bestil et telefonmøde

Services

der sparer tid

Mød fremtidens

vandmålere

Vi kan tilbyde et omfattende program af kvalitets-vandmålere fra ZENNER – alle baseret på den nyeste teknologi med bl.a. ultralydsmålere.

Forsyningsmåler

IUW – Ultrasonic Bulk
Water Meter

Den nyeste, præcise forsyningsmåler fra ZENNER. Måleren er baseret på ultralydsteknologi og er udviklet specielt til brug i drikkevandsforsyning og industri. Den er ekstremt præcis og har indbygget radio til fjernaflæsning. Måleren er velegnet til at holde styr på hele og udvalgte dele af forsyningsnettet.

Afregningsmåler

IUWS – Ultrasonic Domestic
Water Meter

IUWS ultralyds-vandmåleren, der med sine nøjagtige målinger giver det bedste udgangspunkt for præcise forbrugsopgørelser.
Den har indbygget radio til fjernaflæsning og er forsynet med LCD display til nem aflæsning for aftageren. Kan leveres i udgaver, der dækker behovet fra de mindste til de største aftagere.

Afregningsmåler

Minomess
Single Jet

En mekanisk énstrålet vandmåler. Den prisbillige løsning med tilstrækkelig præcision til godkendte forbrugsopgørelser. Måleren har indbygget radiomodul til fjernaflæsning. Velegnet til forbrugere med mindre forbrug.

Vejen til et

sikkert vandværk

Det intelligente netværk, vi installerer til jeres målere, er IoT-kompatibelt og kan derfor nemt benyttes til andre typer af intelligente løsninger. Et nærliggende område er sikring af vandværket mod indtrængen. Her kan sensorer kobles til netværket, så I f.eks. kan se om porte, døre, vinduer eller dæksler i brøndstationen er blevet åbnet.

Læs mere om vores intelligente løsninger

Få en lokal partner

med global styrke

Brunata er en af Europas mest innovative virksomheder inden for forbrugsmåling, energistyring og vandforsyning. Vi er en dansk virksomhed med stolte traditioner og samtidig en del af et stærkt internationalt partnerskab med bl.a. tyske ZENNER som producent af højkvalitets målerprodukter.

Vores ambition er at bringe danske vandværker ind i fremtiden med den nyeste teknologi til gavn for både miljø og forbrugere – og til en fornuftig økonomi.

Hold dig opdateret

med vores nyhedsbrev

Vil du have seneste nyt fra Brunata og branchen? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse om den nyeste teknologi, ændringer i lovgivningen eller spændende artikler om vores løsninger.

Du kan tilmelde dig via formularen nedenfor.