Vandværksløsninger

Få fremtidsikret vandværket

Brunata tilbyder løsninger, der dækker alt fra fjernaflæste målere over overvågning til udsendelse af forbrugsregnskaber.

Gør hverdagen lettere

Der bliver stillet stadig større krav til såvel små som store vandværker. Både fra myndighederne og forbrugerne. Det behøver dog ikke at være kompliceret eller dyrt at modernisere vandværket. Tværtimod kan det hurtigt gøre hverdagen lettere – både for vandværk og for forbrugere.

Brunata benytter sig af den nyeste teknologi på området. Ved hjælp af vores trådløse målere bliver det nemt for både forbrugere og vandværk at følge forbruget via computer og mobiltelefon.

Få overblik i Brunata Online

Med vores digitale platform, Brunata Online, kan I få fuldt overblik over jeres forbrugere, deres forbrug, rør, målere og meget mere. Det er kort sagt vandværkets digitale hjerte, hvorfra I kan overvåge hele jeres system. Læs mere om Brunata Online her.

Fynsk landsby viser vej til fremtidens vandværk

Man behøver ikke at være et stort, avanceret vandværk for at få glæde af fremtidens intelligente teknologi. Tværtimod. Det er Køng-Gummerup Vandværk et godt eksempel på. Her har ledelsen netop købt ind i en gennemdigitaliseret totalløsning fra Brunata, som vil revolutionere driften af det lille sydfynske vandværk.

Vi står for alt fra planlægning og montering af intelligente målere og trådløst LoRa-netværk til driften af vandværkets nye app-løsning,” fortæller Claus Jensen fra Brunata.” Snart vil samtlige af brugerne kunne følge med i deres vandforbrug time for time.”

“Selvom det er et lille vandværk, bliver det en løsning i verdensklasse – og et godt eksempel på hvad Danmarks mere end 2.000 små og store vandværker vil kunne tilbyde deres kunder i fremtiden,” lyder det fra den begejstrede Key Account Manager.

Sammensæt selv jeres løsning

Som nogle af de eneste tilbyder Brunata en samlet pakke, der kan inkludere alt fra fjernaflæste kvalitetsmålere til installation, netværksdækning, vedligeholdelse og administrative services, som bl.a. forbrugsopgørelse og lækagealarm.

I bestemmer selv hvilke services, I har brug for. Vælg mellem vores tre abonnementsmodeller, så I får en løsning, der passer perfekt til jeres budget og behov.

Forsyning Basic

Den enkle løsning, der dækker de grundlæggende behov for jeres vandværk:

Administration og overblik via Brunata Online
Daglige aflæsninger
Online rapporter
LoRaWAN netværk
Forbruger-app
Registrering af flytninger
Måleralarmer

Forsyning Plus

Med Plus-pakken får I adgang til en række online services på vores administrationsplatform:

Administration og overblik via Brunata Online
Daglige aflæsninger
Online rapporter
LoRaWAN netværk
Forbruger-app
Registrering af flytninger
Måleralarmer

Forsyning Premium

Med Premium-pakken får I adgang til alle funktioner og disse online services:

Administration og overblik via Brunata Online
Daglige aflæsninger
Online rapporter
LoRaWAN netværk
Forbruger-app
Registrering af flytninger
Måleralarmer

Skal vi hjælpe med at digitalisere jeres vandværk?

Vi kan levere en samlet løsning eller dele af den.

Kontakt os for at høre mere

Services, der sparer jer tid

I kan udvide abonnementspakken med vores serviceydelser, der kan give jer flere administrative lettelser, så I får mere tid til andre vigtige gøremål.

Giv kunderne fuldt overblik med vores app

Med Brunata Online-app får forbrugerne selv mulighed for at følge deres forbrug dagligt. De kan løbende følge med i hvor meget vand, husstanden bruger. På den måde bliver det nemt at skære ned på forbruget og spare på både pengepungen og miljøet.

Forbrugsopgørelse

Vi hjælper jer med at udarbejde præcise og pålidelige forbrugsregnskaber til jeres kunder. Med mere end 100 års erfaring i disciplinen ved vi lidt om, hvordan det gøres bedst og mest effektivt.

Overblik over alle målere

Med få klik på computeren eller mobilen får I fuldt overblik over vandforbruget på alle forbrugs- og afregningsmålere. Al data bliver sendt direkte til systemet, hvor det bliver visualiseret på en nem og overskuelig måde.

Lækagealarm

Hvis der pludselig opstår lækager på vandværket eller store forbrugsændringer hos forbrugerne, får I straks besked over systemet. Det gør det nemt at komme vandspild i forkøbet, og undgå skader og store udgifter.

Elektronisk arkiv

Vores system giver jer enkelt adgang til tidligere regnskaber, fakturering og anden dokumentation.

ProService

Vi tilbyder en automatisk overvågning og servicering af målerne for et fast årligt beløb, hvilket vil give jer en lettelse af administrative byrder. Vi står for advisering, servicering og selve udskiftningen. Der kommer ingen uforudsete omkostninger, da I vil kende den nøjagtige årlige driftsomkostning.

Online kontrolsystem for vandmålere

Kontrolsystem for vandmålere indeholder dokumenter vedrørende kontrol og håndtering af målerne, oversigt over målerbestanden samt muligheden for at danne en kontrolrapport med blandt andet bemærkninger fra årsaflæsningen.

Slå genvej til den grønne omstilling

En digitalisering af vandværket kan gøre det lettere for den enkelte husstand at følge forbruget – og dermed skære ned på spild og uhensigtsmæssigt forbrug. På den måde kan I på vandværket bidrage aktivt til den grønne omstilling.

En partner, der hjælper med at drive udviklingen

Udendørs C02-målinger, vandstandsmålinger i kælderen, overvågning af brønde og sluser med mere.
Vores konsulenter elsker udfordringer og sparrer gerne med jer om, hvordan I kan bruge teknologien til at skabe udvikling og innovation.

Trådløst målerudstyr fra ZENNER

Brunata tilbyder et eksklusivt sortiment af kvalitets-vandmålere fra ZENNER – alle baseret på den nyeste teknologi med bl.a. ultralydsmålere.
Alle enheder kan kobles trådløst på netværket og fjernaflæses direkte i Brunata Online.

Forsyningsmålere

IUW – Ultrasonic Bulk Water Meter er den nyeste og mest præcise forsyningsmåler fra ZENNER. Måleren er baseret på ultralydsteknologi og er udviklet specielt til brug i drikkevandsforsyning og industri.

Den er ekstremt præcis og har indbygget radio til fjernaflæsning. Velegnet til at holde styr på hele og udvalgte dele af forsyningsnettet.

Se mere

Afregningsmålere

IUWS – Ultrasonic Domestic Water Meter er ultralyds-vandmåleren, der med sine nøjagtige målinger giver det bedste udgangspunkt for præcise forbrugsopgørelser.

Den har indbygget radio til fjernaflæsning og er forsynet med LCD-display til nem aflæsning. Vi leverer den i forskellige udgaver, der dækker behovet fra de mindste til de største aftagere.

Se mere

Lokalt vandværk overlader driftsansvaret til Brunata

Da Glamsbjerg Vandværk skulle udskifte 1.300 målere, valgte de at gå all-in på en pakkeløsning fra Brunata og indføre en helt ny driftsmodel.

“Kvaliteten af Brunatas produkter var højere end de andres,” fastslår bestyrelsesformand Gunnar Markwardsen, som også fortæller, at vandværket kunne opnå betydelige besparelser på driften ved at vælge Brunatas fjernaflæste målere og professionelle driftshjælp.

Læs hele historien her