Vandmålere

Bliv klar til fremtiden med fjernaflæste vandmålere

Med Brunatas intelligente vandmålere er I sikret en præcis og fair fordeling af vandforbruget i jeres ejendom. Vores målere er alle designet med et indbygget radiomodul, der giver mulighed for nem og effektiv fjernaflæsning og lever op til markedets krav om intelligente, fremtidssikrede løsninger.

Fordele ved Brunatas vandmålere

  • Lang batterilevetid (10-16 år)
  • MID-godkendte
  • Stor præcision
  • Mulighed for online monitorering af ejendommens forbrug
  • Sikrer at brugeren kun betaler for eget forbrug
  • Findes bl.a. med LoRaWAN® eller wM-Bus radiomodul til fjernaflæsning.
  • Opfylder Energieffektivitetsdirektivets (EED) krav om fjernaflæsning
  • Kan aflæses både via pc og app

Har du brug for hjælp til målere?

Lad vores specialister hjælpe dig med valg af de rigtige målere.

Kontakt os nu

Minimer vandspildet med stabil og præcis vandmåling

Vores erfaringer viser, at individuel måling i hver lejlighed eller lejemål i ejendommen typisk reducerer vandforbruget med 25%. Det bliver nemmere for den enkelte beboer at spare på vandet og minimere vandspildet, når der er indsigt i, præcist hvor stort forbruget er. Ved at tilvælge Brunata Online kan beboeren tilmed altid følge med i sit forbrug og administrator følge hele ejendommens forbrug via et personligt login.

Læs mere om Brunata Online her

Præcis og fair fordeling af vandforbruget med individuelle vandmålere

Vil I sikre en fair fordeling af udgifterne til vand mellem beboerne, er individuelle vandmålere til de enkelte lejligheder og tappesteder i ejendommen vejen frem. Brunata leverer løsningen.

Vores sortiment omfatter statiske vandmålere såvel som én- og flerstrålede vingehjulsmålere, så vi kan imødekomme lige præcis jeres behov for vandmåling. Også når det gælder store hovedmålere i vandforsyningsnettet. De fleste af Brunatas målere kan leveres både til koldt og varmt vand.

Vælg en fjernaflæst vandmåler fra Brunata

Alle Brunatas vandmålere har indbygget radiomodul og er designet til fjernaflæsning. Det betyder, at beboeren ikke behøver at være hjemme til forbrugsaflæsning, og at måleren kan give et samlet overblik over forbruget.

Med en fjernaflæst vandmåler bliver data om beboernes forbrug automatisk sendt til Brunata. Ejendomsadministratoren kan følge ejendommens vandmålere online, uden fysisk at skulle være til stede i ejendommen og i hver enkelt lejlighed. Samtidig slipper beboerne for servicebesøg i lejlighederne.

Ofte stillede spørgsmål om nye vandmålere

Placering af vandmåleren

Montering af vandmåleren

Hvor ofte skal vandmåleren aflæses?

Hvordan aflæser man en vandmåler?

Har jeres ejendom fjernaflæste vandmålere, bliver de aflæst helt automatisk. I nogle tilfælde kan det alligevel være nødvendigt at aflæse den manuelt. Læs Brunatas guide til, hvordan vandmåleren aflæses.

Læs guiden her

Fair fordeling af udgifterne med Brunatas forbrugsregnskaber

Vil I sikre jer en fair fordeling af beboernes forbrugsudgifter inden for vand, varme, el og gas?

En af Brunatas basisydelser er nøjagtige forbrugsregnskaber – leveret til tiden. Både for administrator og beboer er det nemlig afgørende at modtage præcise data, der giver overblik og sikrer en fair fordeling af udgifterne.

Læs mere om Brunatas forbrugsregnskaber