Målere

Intelligente målere, der gør hverdagen nemmere

Samtlige Brunatas sensorer og forbrugsmålere er små, diskrete smart devices, der let og enkelt kan forbindes i et intelligent IoT-netværk. Det hjælper jer med at udnytte energien bedre samtidig med, at I kan passe på såvel beboere som bygninger.

Fremtidssikrede målere

Den tid, hvor radiatormålere og andre forbrugsmålere skulle aflæses manuelt af en servicetekniker, er for længst blevet fortid. I dag ikke bare kan, men skal, varme-, vand- og elmålere kunne fjernaflæses.

Ifølge EU’s Energieffektivitetsdirektiv (EED) skal alle forbrugere fra 1. januar 2027 kunne aflæse deres energiforbrug måned for måned. Det kræver, at alle forbrugsmålere pr. 1. januar 2027 kan aflæses. Det kan Brunatas målere naturligvis.

Udnyt potentialet i intelligente målere

Brunata har målere, der kan langt mere end blot at holde styr på vand og varme. Vores intelligente sensorer og alarmer gør det let at overvåge indeklimaet, forebygge fugt- og vandskader, opdage brand og undgå løbende toiletter.

Det hele kan bindes sammen i et Internet of Things-netværk (IoT), der hjælper med at beskytte både beboere og bygninger mod råd, fugt, brand, vandskader, lækager og meget mere.

Har du brug for hjælp til målere?

Lad vores specialister hjælpe dig med valg af de rigtige målere.

Kontakt os nu