Radiatormålere

Minometer M8 varmemåler

Brunata Minometer M8 er en elektronisk varmemåler til registrering af varmeforbruget fra en radiator. Varmemåleren har et indbygget radiomodul og kan registrere hver enkelt beboers individuelle varmeforbrug i en ejendom. Erfaring viser, at individuel måling af varmeforbruget giver energibesparelser – og det er både til gavn for miljøet og beboernes økonomi.

Én af markedets mest nøjagtige varmemålere med to-følermåling

Med to-følermåling kan måleren sikre præcise registreringer, selv ved lave radiatortemperaturer, samtidig med at varmepåvirkningen fra eksterne kilder som f.eks. solvarme eller varme fra en brændeovn ikke registreres.

Aflæsning af varmemåler
Måleren har et letlæseligt display, hvor beboeren bl.a. kan aflæse sit faktiske forbrug for i år og sammenligne med det sidste år. Med et indbygget radiomodul kan måleren aflæses via Brunata Online. Brunata Online er en platform, der kan give administrator et omfattende overblik over energiforbruget. Vores intelligente netværk indsamler store mængder af data fra målere og sensorer i en bygning og sender til dem platformen, hvor de indgår i forskellige dataanalyser.

Korte fakta

  • wM-Bus eller LoRaWAN radiomodul
  • Intern eller ekstern føler
  • Årlig nulstilling på regnskabstermin
  • Batterilevetid på op til 10 år
  • Måleren opfylder EED’s krav om fjernaflæsning