Energimålere

Bliv klar til fremtiden med intelligente energimålere

Brunatas avancerede energimålere monitorerer det samlede varmeforbrug fra alle kilder som f.eks. lejligheder med gulvvarme, ventilationsanlæg, køleanlæg m.m.
Her får du et overblik over alle vores energimålere. Klik på en specifik måler for at få mere information.

Fordele ved Brunatas energimålere

  • Lang batterilevetid (10-16 år)
  • Sikrer nøjagtig måling med en høj stabilitet og et lavt tryktab
  • MID-godkendte
  • Mulighed for online monitorering af ejendommens forbrug
  • Findes bl.a. med LoRaWAN® eller wM-Bus radiomodul til fjernaflæsning
  • Opfylder Energieffektivitetsdirektivets (EED) krav om fjernaflæsning

Har du brug for hjælp til målere?

Lad vores specialister hjælpe dig med valg af de rigtige målere.

Kontakt os nu

Fjernaflæsning giver flere muligheder

Der er mange fordele forbundet med at få skiftet gamle forbrugsmålere ud med nye, der kan fjernaflæses. Brunata tilbyder fjernaflæsning af både vand, varme, el og gas via netværk. Det betyder, at beboerne slipper for at skulle være hjemme, når målerne skal aflæses – og at alle har et konstant og præcist overblik over forbruget.

Med fjernaflæste målere kan I:

✔︎ Få nem adgang til data for administrator og beboer

✔︎ Spare på energibudgettet

✔︎ Slippe for servicebesøg

✔︎ Spare på CO2-aftrykket

✔︎ Blive klar til Smart Buildings

Se mere her

Brunatas energimålere opfylder ethvert behov

Nøjagtighed og driftssikkerhed er altafgørende, når varme- såvel som kølenergi skal måles og registreres og forbruget fordeles retfærdigt mellem beboerne. Brunatas energimålere sikrer netop dette.

Vores målersortiment omfatter alt fra de helt små villa- og lejlighedsmålere til de store blok- og industrimålere. Og vi opfylder alle tænkelige behov for både datalogning og fjernaflæsning, så beboeren ikke behøver at være hjemme og vente på, at Brunata kommer og aflæser.

Fjernaflæste energimålere

Brunatas energimålere har indbyggede radiomoduler, der gør det muligt at fjernaflæse dem via f.eks. Brunata Net, som er et radionetværk, der kan opsættes i alle typer ejendomme. Med Brunata Net vil du som ejendomsadministrator kunne få adgang til at følge målerdata via WebMon, som er en del af Brunatas Online Services. WebMon giver både administrator og beboerne mulighed for at følge forbrugsudvikling og forbrugsmønstre.

De fjernaflæste energimålere betyder desuden, at beboerne ikke behøver at være hjemme til forbrugsaflæsning, imens ejendomsadministrator kan følge energimålernes tilstand online uden fysisk at skulle ud i ejendommen eller ind i hvert enkelt lejlighed.

Dette gør Brunatas målere til nogle af markedets mest ressourceoptimerede, både i henhold til drift, miljø og økonomi.

Hvor skal en energimåler placeres?

En energimåler skal som oftest placeres i et teknikrum, et bryggers eller lignende. Med et roterbart tælleværk, vil det ligeledes være muligt at vende tælleværket, så det nemt kan aflæses.