Røgalarmovervågning

Øg sikkerheden med intelligente røgalarmer

Røgalarmer, der er løbet tør for strøm eller er slået fra, giver ikke meget sikkerhed. Med Brunatas intelligente røgalarmer får I fuld tryghed på alle alarmers funktionalitet.

Hvem slår alarm, når alarmen ikke fungerer?

Brunatas røgalarm-service giver et ekstra lag af sikkerhed. Vores røgalarm registrerer røg og afgiver en lokal alarm for at advare beboerne i tilfælde af brand – helt som en almindelig røgalarm.

Derudover overvåger vores Smart Building-service røgalarmerne i jeres bygninger og giver jer straks besked, hvis én af dem, ikke fungerer som de skal.

Defekte røgalarmer øger branddødeligheden

80% af alle brandrelaterede dødsfald og personskader sker i hjemmet*. En røgalarm mere end fordobler chancerne for, at beboerne overlever en brand – hvis den vel at mærke fungerer korrekt.

Rigtig mange af de røgalarmer, man kan finde i danske boliger, fungerer ikke optimalt. Enten fordi batteriet er løbet tør, eller fordi røgalarmen er for følsom og afgiver falske alarmer, hvilket får beboerne til at deaktivere røgalarmen manuelt.

* Kilde: European Fire Safety Alliance

Røgalarmservicen er bygget op af tre elementer:

1. Trådløse sensorer:

Intelligente røgalarmer, der giver beboerne lokal sikkerhed, og samtidig registrerer funktionsfejl som lavt batteri, defekt eller nedsat funktion

2. Brunata Online:

Brunatas digitale platform giver overblik over data på tværs af alle ejendomme – I modtager besked, hvis der opstår problemer med funktionaliteten

3. Fuld service inkluderet

Brunatas erfarne serviceteknikere installerer, monitorerer og vedligeholder sensorer, så I ikke skal bekymre jer om batterier eller installation

Sensorer, service og system i én løsning

Ligesom vores andre Smart Building-services er røgalarmovervågning baseret på en abonnementsmodel, hvor I betaler et fast årlig fee pr. sensor.

Røgalarmovervågning

Pakken inkluderer:

Trådløs røgalarm
Adgang til data og overblik i Brunata Online
Fuld service: montering og installation, udskiftning ved batteriudløb samt løbende service

Er I klar til intelligente bygningsløsninger?

Lad os hjælpe med at beregne prisen på jeres Brunata Smart Building-service – også gerne hvis I står med et større projekt eller udbud

Kontakt os nu

Undgå defekte røgdetektorer

Røgalarmen registrerer funktionstilstanden, som f.eks. batteritilstand og afmontering, og sender dataene til Brunatas digitale platform, Brunata Online, Hvis en røgalarm bliver deaktiveret eller afmonteret manuelt, kan I eller jeres serviceteam straks få besked via e-mail, så den kan blive monteret igen.

Bliver der opdaget en defekt røgalarm, får Brunatas serviceteam desuden automatisk besked og ordner det.

Hold de rette personer underrettet

I kan tilføje op til otte e-mails til notifikationslisten. Det er praktisk, hvis facility management-teamet eller bestyrelsesmedlemmerne også skal underrettes.

Fakta om sensoren

  • Fjernaflæst røgalarm med intelligent sensor
  • Lokalt, sonisk alarmsignal i tilfælde af røg (85 dB)
  • Registrerer batteritilstand og monteringsstatus
  • Dioder dæmpes om natten
  • Netværk: LoRaWAN® (868 MHz)
  • Sendefrekvens: Hvert 10. minut
Læs mere om røgalarmen her

Vil du vide mere om vores Smart Building-løsninger?

Med Brunata Smart Building tilbyder vi sensorer og løsninger, der overvåger ejendommen fra kælder til tag. Løsningen er bygget op af fire forskellige services, og I bestemmer selv, hvilke og hvor mange I vil have med i jeres abonnement.

Brunata Smart Building

Ved hjælp af IoT-teknologi kan Brunata hjælpe jer med at optimere sikkerheden i jeres ejendomme.

Læs mere

Lækageovervågning

Smart Building’s lækagesensorer lytter på rørene og registrerer selv små lækager. Så undgår I vandspild og dyre vandskader.

Læs mere

Overvågning af løbende toiletter

Spar beboerne for dyre ekstra regninger og undgå vandspild samtidig med, at I forbedrer ejendommens klimaregnskab.

Læs mere

Indeklimaovervågning

Forebyg råd og skimmelsvamp med indeklimasensorer, der overvåger temperaturer og luftfugtighed i bygningens rum og lejligheder

Læs mere