Brunata lancerer digital platform og ny mobilapp til beboere

10. januar 2022

Nu lancerer Brunata en helt ny generation af onlineplatformen ‘Brunata Online’ til administratorer og beboere samt en helt ny beboerapp.

Brunata Online bruges af ejendomsadministratorer til at få overblik over energiforbrug og udgifter i boligbyggerier. Samtidig er platformen en vigtig informationskilde om f.eks. større afvigelser i energiforbruget, der kan kræve hurtig indgriben for at undgå unødvendigt høje omkostninger.

Platformen også tilgængelig i en version til bygningsbeboere. Med Brunata Online for Beboere har hver beboer mulighed for at følge sit eget forbrug af varme, vand, el og gas dag for dag, og forbruget kan overvåges mere præcist for hver måler i hvert rum. Beboeren kan blandt andet sammenligne forbruget med tidligere perioder, og se om der er store afvigelser, hvilket gør det meget nemmere at tilpasse forbruget og dermed spare på energiregningen.

Godt nyt for brugerne

Den nye generation af systemet er blevet redesignet med en enklere grænseflade, hvilket gør det endnu nemmere at komme til den information, du har brug for. Data er hurtige at læse, navigation er intuitiv, intelligente funktioner tilføjes hele tiden.

Med den opdaterede version af Brunata Online vil administratorer finde nye måder at optimere deres arbejde på, og med en helt ny funktion vil det være muligt at invitere nye brugere og beboere på mail.

Alt i alt får både beboere og administratorer et bedre overblik, hvilket kan spare tid på administrative opgaver og penge på energiregningen.

.

Ny mobilapp gør det endnu nemmere

Samtidig lanceres en helt ny og forbedret version af Brunatas app til beboere, der gør det endnu nemmere for den enkelte beboer at tjekke sit forbrug. Alle tilgængelige data præsenteres på en enkel og overskuelig måde i appen. Beboerne kan sammenligne forbruget med tidligere perioder, indstille alarmer for forbrugsudsving og modtage energisparetip.

Appen kan downloades fra App Store eller Google Play (hvis ejendommen har tilmeldt sig tjenesten).

Klik her, hvis du vil vide mere om Brunata Online