Hjælp til beboere

Har du spørgsmål til Brunata Online?

Brunata Online

Se de oftest stillede spørgsmål og svar til Brunata Online her.

For at logge dig ind skal du have modtaget et aktiveringsbrev eller email fra din administrator.

Brev

Hvis du har fået et brev fra din administrator, skal du bruge aktiveringskoden.

• Gå ind på online.brunata.com og klik på ’Ny bruger’.
  • Klik på ’Ja, jeg er beboer’.
  • Udfyld felterne i formularen:
  • Aktiveringskode: Indtast aktiveringskoden fra dit aktiveringsbrev (koden skal bruges inden 1 måned fra aktiveringsbrevets dato)
  • Email: Indtast den email du ønsker at bruge som dit brugernavn og have tilknyttet din konto
  • Bekræft email: Indtast den samme email igen, så vi er sikre på, at den er korrekt
  • Mobilnummer: Indtast dit mobilnummer samt landekode
  • Password: Indtast det password du ønsker at bruge til at logge på Brunata Online
  • Bekræft password: Indtast passwordet igen
  • Klik på ’Udfør’ når alle felter er udfyldt

Hvis ikke der allerede er oprettet en beboer med samme emailadresse, som den du har indtastet, kommer en bekræftelse frem om at der er sendt en verificeringsmail til den indtastede email

Gå til din email og find mailen fra noreply@brunata.com (kig også i spam filter)

Klik på linket i mailen for at verificere din email. Når du har klikket på linket, er din konto oprettet og du bliver sendt til Login siden, hvor du nu kan logge ind med din email og selvvalgte password

Email
Hvis din administrator har din email adresse får du en aktiveringsmail.

Klik på linket i mailen inden den angivne dato.

Indtast det password du ønsker at bruge til at logge ind på Brunata Online og klik på ’Udfør’.

Du er nu oprettet på Brunata Online og klar til at logge ind på online.brunata.com med din email som brugernavn og dit selvvalgte password.

Dit brugernavn er den email, du er blevet oprettet med. Hvis ikke du kan huske emailen, kan du kontakte din administrator, som kan finde dit brugernavn på din beboerprofil.

Hvis du har glemt din adgangskode/skal gendanne adgangskoden, gør du følgende:

• Klik på ‘Brunata Online’ i menuen på brunata.dk eller gå direkte til Online.Brunata.com
  • Klik på ‘Glemt password’ i login-vinduet
  • Indtast dit brugernavn eller den emailadresse, der er knyttet til din Brunata konto.
  • Indtast nu dine informationer for at få tilsendt en ny adgangskode.

Obs.: Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, skal du kontakte din administrator, som kan finde dit brugernavn på din beboerprofil.

Videoguide til at nulstille din adgangskode

Tjek at du bruger den e-mail, som din konto er blevet oprettet med.

Som beboer kan du komme godt i gang med at bruge Brunata Online ved at se denne instruktionsvideo. Bemærk, at Brunata Online kan tilgås på flere sprog. I videoen er sproget indstillet til engelsk, men når du får adgang til det nye Brunata Online, kan du nemt ændre sproget til dansk via din profil.

Du kan også hente beboervejledningen som pdf her

Du har sandsynligvis prøvet at oprette en konto som allerede eksisterer. Forsøg at gendanne din adgangskode i stedet for.

Ja, som beboer kan du via Brunata Online følge dit forbrug og tilgå dine forbrugsregnskaber fra din computer eller tablet. Såfremt din administrator har givet beboerne adgang til Brunata Online, har du også mulighed for at følge dit forbrug på din smartphone via Brunatas App.

Brunatas App

Hvis jeres ejendom har beberadgang til Brunata Online, kan du hente Brunatas app til din smartphone eller tablet.

Du kan hente app’en her til:

Android

iPhone/iPad

Hvis du har brug for hjælp til appen, har vi lavet en vejledning, du kan downloade her

Download brugervejledninger

Fandt du ikke det, du søgte?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt os her