Intelligent netværk

LoRaWAN®

Fremtidens IoT-netværk

Hvad er LoRaWAN®?

LoRaWAN® er et såkaldt Low Power, Long Range, Wide Area netværk, der kan håndtere ekstremt mange IoT-enheder. LoRaWAN® er en åben løsning, der ikke er leverandørbundet. Netværket er nemt at installere og dækker store områder med ganske lidt hardware.

LoRaWAN® er et datanetværk, der kan opsamle og formidle data hurtigt og sikkert fra en stort set ubegrænset mængde enheder. Det betyder, at avanceret information fra samtlige målere og sensorer i hele ejendomskomplekser kan sendes til en beskyttet cloudserver, behandles, visualiseres og returneres til ejer, administrator, beboer eller andre med adgang. Resultatet er totalt overblik, store tidsbesparelser i forhold til service og mulighed for at reagere på information i tide.

Men først og fremmest er det teknologi, der rækker langt ind i fremtiden og giver uanede muligheder for energibesparende, miljørigtige og beboervenlige løsninger. Ikke bare for den enkelte bolig og bygning, men også som en integreret del af udviklingen mod Smart Cities.

Den hurtigst voksende globale IoT-standard

I dag er LoRaWAN®-standarden den hurtigst voksende IoT-netværksstand globalt set. Den er baseret på hardware fra elektronikproducenten Semtech og andre, der producerer LoRa-chips og har udviklet sig til et stort økosystem af producenter af både gateways og sensorer.

Opnå fleksibilitet med roaming

Selve arkitekturen omkring LoRaWAN® er opbygget på en sådan måde, at den trådløse dækning i bestemte områder let kan øges, ved at supplere med flere LoRaWAN® gateways. Disse gateways indgår herefter i det samlede LoRaWAN®-net uden problemer. Læs mere om vores LoRaWAN® Gateways her

Velkommen til en ny verden

Med udgangspunkt i Brunatas kerneydelser inden for forbrugsdata og ejendomsdata kan vi med LoRaWAN® tilbyde en netværksbaseret teknologi, der betyder store fordele både for ejere, administratorer og den enkelte beboer i hele Danmark.

En strøm af overskuelige og præcise data vil lette administrationen, spare ressourcer og gøre det nemmere at optimere ejendommens energiforbrug og sundhed. Beboere og brugere vil opleve bedre overblik, mulighed for besparelser og bedre indeklima. Og alle kan se frem til den nye verden af services, der åbner sig med Brunatas eget ”Internet of Things” (IoT).

Læs mere om Brunata IoT her

Hvad vil Brunata og LoRaWAN®

betyde for dig?

 • Totalt overblik over ejendommens forbrug og tilstand med mindst muligt besvær og tidsforbrug.
 • Alle vitale målerdata tilgængelige online, så servicemedarbejdere kun skal sendes af sted, når der rent faktisk er noget at servicere.
 • Muligheden for at komme problemer i forkøbet ved at opdage fugt, lækager, varmespild og forringet indeklima i tide.
 • Unikke værktøjer til at energioptimere og spare udgifter for både beboere, ejere og administratorer.
 • Velfungerende ejendomme med høj livskvalitet for beboere og brugere.
 • Adgang til et fremtidssikret IoT-netværk, der understøtter Smart Home, Smart Building og Smart City.

Sådan kommer I på

LoRaWAN®-netværket

Vil du have adgang til LoRaWAN® og Brunatas IoT-netværk? Hvis du ønsker at høre mere eller få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte en af Brunatas sælgere på tlf. 77 77 70 70 eller via kontaktformularen nedenfor.

  Jeg accepterer at Brunata behandler de angivne data i overensstemmelse med Brunatas privatlivspolitik.

  LoRaWAN® gateways

  For at komme på Brunatas netværk skal der opsættes gateways i eller omkring ejendommene. Brunatas LoRaWAN® gateways er en central del af vores radiosystem og kan opsættes i alle typer af ejendomme. De overfører data mellem målerne og sensorerne i ejendommen (radiator-, vand- og energimålere, røgalarmer m.m.) og den centrale netværksserver (cloud-applikation).

  Brunata LoRaWAN gateway

  Netværk

  Indendørs LoRaWAN® gateway

  Læs mere her
  Brunata outdoor gateway

  Netværk

  Udendørs LoRaWAN® gateway

  Læs mere her

  Centrale LoRaWAN® produkter

  Brunata og LoRaWAN® giver dig sammen med vores centrale produkter, et totalt overblik over ejendommens forbrug og tilstand med mindst muligt besvær og tidsforbrug for alle. Nedenfor ser du nogle af vores centrale LoRaWAN®-produkter, som blot er et lille udvalg af de produkter, der kan kobles på LoRaWAN®-netværket.

  Du finder også et stort udvalg af vores LoRaWAN® IoT-sensorer her

  Radiatormåler

  Brunata Minometer M8

  Læs mere her

  Energimåler

  Brunata Zelsius C5

  Læs mere her

  Vandmåler

  Brunata

  Minomess

  Læs mere her

  Røgalarm

  Zenner Easy

  Protect Radio

  Læs mere her

  Vejen mod Smart Cities

  Med Brunatas netværksbaserede teknologi, LoRaWAN®, kan du vælge at gå fremtiden i møde og koble dine enheder til netværket. Teknologien bliver en integreret del i udviklingen mod Smart Cities, hvor information fra byens forskellige sektorer kan tilgås hurtigt og nemt. Foruden høj datasikkerhed kan netværket nemlig også operere over en lang distance, hvorved data fremover kan lette administrationen, spare ressourcer og gøre det nemmere at optimere ejendommens energiforbrug og sundhed.

  Med andre ord betyder den nye teknologi en verden med Internet of Things, hvor vi går energibesparende, miljørigtige og beboervenlige løsninger i møde. Som administrator vil du få mulighed for at varetage vigtige funktioner i ejendommen, bl.a. hvad angår energiforbrug, fugt, temperatur og brandsikkerhed. LoRaWAN® muliggør således hurtig fejlfinding og reparation, hvilket kan lette dit administrative arbejde i forhold til montering, aflæsning og servicering. For beboerne giver det en øget sikkerhed, da du eksempelvis kan sikre, at de installerede røgalarmer virker og kan varsle i tilfælde af brand.

  Intelligente IoT-løsninger

  Når I er koblet på LoRaWAN®-netværket, kan Brunata tilbyde en lang række intelligente løsninger, der gør hverdagen lettere både i og udenfor ejendomme. Vores intelligente netværk er nemlig ikke bare skabt til effektiv måling af energiforbrug, indeklima og ejendommens sundhed og sikkerhed. Det er også klar til fremtiden med teknologi, der understøtter Smart Home, Smart Building og Smart City. Vores kompatible sensorer og målere kan tilsluttes ”plug and play”. Dvs. at I f.eks. kan overvåge containere, røgalarmer, lyskilder, ledige P-pladser, ledige ladestationer og meget mere. Mulighederne er næsten uendelige, og teknologien, der gør det muligt, er allerede klar.