Beboelsesejendomme får hjælp til at blive mere klimavenlige

8. oktober 2020

Brunata og EnergiData lancerer energistyringsløsning til beboelse og stiler mod en grønnere omstilling i en ny aftale om energistyring

Millioner af kroner spildes årligt i energi. Tabet kommer fra varme, el og vand, der kunne have været sparet – blot ved at skabe øget opmærksomhed på ejendommens samlede forbrug. Som det ser ud i dag, står danske ejendomme for ca. 40 pct. af vores samlede CO2- udledning, og ikke nok med, at det er uhensigtsmæssigt i en tid, hvor vi alle føler et ansvar for klima og miljø, så repræsenterer spildt energi også en enorm og formålsløs udgift.

Brunata lancerer nu i samarbejde med EnergiData, ejet af OK a.m.b.a, markedets hidtil mest innovative system til komplet energistyring.

Partnerskabet med EnergiData er en naturlig udvikling. Som leverandør af målere og forbrugsregnskaber har Brunata over 100 års erfaring med markedet for beboelses-ejendomme. Nu får alle vores kunder adgang til en helt ny verden af services, hvor en professionel og nem løsning indenfor energistyring af ejendommen kombineres med Brunatas kerneforretning, siger Jesper Holm Kristoffersen, VP Sales & & Marketing hos Brunata.

Brunata Energistyring er en internetbaseret og brugervenlig løsning, som sikrer umiddelbart og komplet overblik over forbruget ikke blot i den enkelte bygning, men i den samlede ejendomsportefølje.

Vil du vide mere om Brunata Energistyring?

Brunata kan nu tilbyde markedets mest innovative og brugervenlige system til energistyring af ejendomme på hoved- og bimålerniveau.

Læs mere her

Vejen er banet mod en grøn omstilling – og store besparelser.

Den grønneste energi vil altid være den, vi ikke bruger. Med Brunata Energistyring kommer vi til at gøre det nemt for vores kunder at opdage og dermed begrænse spild og unødvendigt forbrug. Og når forbruget reduceres, følger CO2 udledningen med ned, siger Carsten Rudkjøbing Larsen, Solution Engineer hos Brunata.

Med ganske få klik på en laptop eller tablet bliver det muligt at få et overblik over energiforbrug i samtlige bygninger. Herfra hentes og samles alle oplysninger ind i et visuelt overskueligt og dynamisk styringsværktøj. Samtlige informationer præsenteres ved hjælp af let gennemskuelig grafik, og dermed bliver det en smal sag at spotte, hvor der kan sættes ind og foretages forbedringer.

Vores kunder får et helt nyt overblik, og der frigøres tid til mere værdiskabende opgaver. I Energistyringen er alle forbrugsdata samlet ét sted, hvorfra de nemt kan eksporteres ud til brug for CSR rapportering, Grønne Regnskaber og eventuel indberetning. Alle, der har arbejdet med disse procedurer, ved hvor tidskrævende de kan være, men i Energistyring eksporteres hele datagrundlaget ud i energienheder, faktiske udgifter samt CO2 udledning på få minutter, tilføjer Carsten Rudkjøbing Larsen.

Præcis som Brunata har EnergiData fokus på at koble avanceret teknologi med tryghed og brugervenlighed, og det fælles mål er, at samtlige kunder fremover oplever markant lettere administration samt bedre energiregnskab.

En perfekt synergi! Sådan vil jeg betegne vores nyetablerede samarbejde, og jeg er helt overbevist om, at kombinationen af Brunatas mangeårige erfaring og vores avancerede men transparente energisystemer vil lette arbejdet for ejendomsadministratorerne, hvad enten det gælder afkølingsanalyser, sammenligning af diverse forbrug eller dokumentation af CO2-udslippet, siger Morten Dysted Dahl, adm. direktør hos EnergiData.

Jesper Holm Kristoffersen, VP Sales & Marketing hos Brunata, glæder sig over at kunne tilbyde sine kunder en så stærk og fremtidssikret løsning.

Samarbejdet med EnergiData betyder, at vi kan give vores kunder et trygt og konkurrencedygtigt tilbud på energistyring som supplement til de produkter og services, vi allerede tilbyder, konkluderer han.

Læs mere om Brunata Energistyring her.

Kontaktoplysninger EnergiData
Morten Dysted Dahl
Adm. direktør
Tlf. 51 87 93 00
Mail: moda@energidata.dk

Kontaktoplysninger Brunata
Jesper Holm Kristoffersen
VP Sales & Marketing
Tlf. 50 60 72 70
Mail: jekr@brunata.dk