Brunata gennemfører generationsskifte i ledelsesteamet

15. juni 2021

Direktøren for den danske servicevirksomhed Brunata, Keld Forchhammer, har valgt at gå på pension. Virksomheden gennemfører derfor et generationsskifte denne sommer, og fastholder samtidig den succesfulde moderniserings-strategi, der har sikret høj vækst de seneste år.

Brunatas direktør, Keld Forchhammer, har efter mere en tre årtiers ansættelse i virksomheden valgt at gå på pension. Keld overdrager ledelsen af virksomheden til Jesper Holm Kristoffersen og Kristian Voldby Olsen, der begge har været en del af direktionen de seneste år. Kristian Voldby Olsen har haft ansvaret for det operationelle og tekniske, mens Jesper Holm Kristoffersen har haft ansvaret for den kommercielle del af forretningen. Som et nyt og stærkt ledelsesteam vil de i fællesskab fortsætte den kurs, der allerede er blevet fastlagt under Keld Forchhammer. Jesper Holm Kristoffersen får titel af CEO, mens Kristian Voldby Olsen bliver Managing Director.

Vi vil gerne takke Keld for en enestående indsats som direktør. Under hans ledelse har Brunata de seneste år gennemgået en gennemgribende modernisering og et succesfuldt opkøb fra tyske Minol. Han overdrager således en virksomhed i absolut topform., udtaler Jesper Holm Kristoffersen.

En flot karriere hos Brunata

Det var oprindeligt ikke meningen, at Keld Forchhammer skulle gøre karriere hos Brunata. Han blev i sin tid uddannet fra universitetet i dansk og tysk. Han overvejede at blive gymnasielærer, men endte i stedet hos Brunata, hvor han har gjort en flot karriere lige siden. Han overtog det øverste ledelsesansvar, da den tidligere ejerfamilie ønskede at sælge virksomheden i 2016. Hans største opgave var arbejdet med en gennemgribende moderniseringsstrategi med fokus på digitalisering af forretningen samt gennemførelsen af det senere salg af virksomheden til tyske Minol i 2018.

Keld har i alle årene været en respekteret og vellidt chef og kollega. Han vil uden tvivl blive savnet af alle i Brunata, og vi ønsker ham naturligvis et godt og velfortjent otium, hvor han vil få mere tid til sin familie, bøgerne og ikke mindst hans hobby med kapsejlads, udtaler Jesper Holm Kristoffersen.

Verdensførende på fremtidens serviceydelser

Brunata har i årtier leveret løsninger, der optimerer boligers og bygningers energiforbrug. Den nye ledelse vil videreføre den moderniseringsstrategi, som blev besluttet under ledelse af Keld Forchhammer. Strategien har fokus på en fortsat digitalisering af forretningsområderne inden for energi, måleteknologi og datanetværk. Brunata vil fremover være førende, når det gælder Internet of Things og udviklingen mod Smart Buildings og Smart Cities. Tiltag, som vil blive afgørende for den grønne omstilling af samfundet og skabelsen af intelligente bygninger.

Vi fortsætter den igangværende strategi med fokus på fremtidens digitale serviceydelser, der vil give kunderne langt bedre overblik over deres energiforbrug, indeklima og bygningstilstand – samt muligheden for at supplere med intelligente IoT løsninger til beboelsesejendomme.

Vi vil i de kommende år i endnu højere grad integrere vores forretning på tværs af landene og udnytte koncernens position som verdensførende inden for vores forretningsområde. Det er en spændende udvikling i virksomhedens historie, og vi er glade for på afgørende vis at kunne bidrage til den grønne omstilling af samfundet., udtaler Kristian Voldby Olsen

For yderligere information:

Jesper Holm Kristoffersen, VP, Sales & Marketing
Email: jekr@brunata.com
Mobil: + 45 50 60 72 70

Om Brunata

Brunata er en af Europas førende virksomheder inden for forbrugsmåling og forbrugsregnskaber. Vi har over 100 års erfaring i at optimere energiforbruget i boliger og bygninger, og den erfaring tager vi med os ind i en fremtid, hvor ressourcebesparelser og grøn tænkning er vigtigere end nogensinde. Med avancerede netværksløsninger og ny teknologi skaber vi basis for morgendagens Smart Cities, der fokuserer på bæredygtighed, tidsbesparelser og øget livskvalitet. Som virksomhed har vi danske rødder og er samtidig en del af et innovativt globalt samarbejde, der både har know-how og ressourcer til at præsentere fremtidens energiløsninger allerede i dag.

 

Læs også: Portræt af afgående CEO Keld Forchhammer