Netværk

Brunata indendørs gateway

Brunata indendørs gateway er en central del af vores radiosystem og bruges i vores løsninger, som er skabt til et IoT-netværk baseret på LoRaWAN® teknologi.

Indendørs LoRaWAN® gateway til opsamling af data

Brunatas LoRaWAN® gateway er en indendørs gateway og en central del af vores radiosystem. Den overfører data imellem målerne i ejendommen (radiator-, vand- og energimålere, røgalarmer m.m.), der sender via radio og den centrale netværksserver (cloud-applikation).

Fleksibel installation
Brunata gateway kan opsættes i alle typer af ejendomme, og takket være LoRaWAN® dækning er monteringen fleksibel. Brunata Gateway har et indbygget simkort, som sender data til Brunata Cloud server og som kun kræver en tilslutning til 230V.

Aflæsningsmuligheder
Med Brunata Online er det muligt at fjernaflæse målerne og sensorerne i en ejendom. Brunata Online er en platform, der kan give administrator et omfattende overblik over energiforbruget. Vores intelligente netværk indsamler store mængder af data fra målere og sensorer i en bygning og sender til dem platformen, hvor de indgår i forskellige dataanalyser.

Korte fakta

  • Tovejs LoRaWAN radiokommunikation
  • Fås med integreret eller ekstern antenne
  • Integration af målere og sensorer via Plug
  • Lav radiobelastning