EED Forbrugsnotifikationer

Få beboerne til at følge deres forbrug og skab en grønnere fremtid

Brunata EED Forbrugsnotifikation er en service, der understøtter EU’s bestræbelser på at skabe en grønnere fremtid. Bygningsejere og administratorer hjælpes til at reducere bygningens energiforbrug ved at gøre beboere opmærksomme på deres energiforbrug – for på dén måde at bidrage til større bæredygtighed.

Forbrugsnotifikationsservicen er i fuld overensstemmelse med EU’s Energieffektivitetsdirektiv (EED), der kræver, at forbrugerne har adgang til deres forbrugsdata og opfordres til at følge deres forbrugsmønstre. I vores løsning inkluderes ikke kun varmeforbrug, men også alle andre afregningstyper, der måtte være registreret hos Brunata.

EED Forbrugsnotifikation-service indeholder

1. Månedlige opdateringer: Hver måned (d. 15.) modtager beboeren en opdateret forbrugsnotifikation med en oversigt (se illustration nedenfor), der indeholder alle relevante forbrugstal for den foregående måned.

2. Sammenligning og analyse: Forbrugsoversigten giver også en sammenligning med tidligere perioder, så beboeren kan se, hvordan forbruget udvikler sig over tid.
3. Adgang via app eller webportal: Beboeren kan nemt få adgang til sine forbrugsdatavia vores brugervenlige app eller online portal, Brunata Online. Dette giver friheden til at tjekke forbruget når som helst og hvor som helst.

4. Online arkiv: Alle forbrugsoversigter gemmes sikkert i arkivet i vores online portal, Brunata Online. Tidligere forbrugsoversigter kan altid ses her for at sammenligne forbrug og spore eventuelle fremskridt.

5. Udsendelse pr. email: Forbrugsnotifikationerne sendes til alle beboere, der har registreret en e-mailadresse i Brunata Online. Bygningsejer eller administrator modtager via e-mail en liste over beboere, der ikke har oplyst en e-mailadresse, og kan nemt tilgå beboernes forbrugsoversigter i Brunata Online, printe dem og omdele dem

Er dine ejendomme klar til EED?

Brunata har lang erfaring inden for forbrugsmåling og forbrugsregnskaber, og vi er Danmarks førende udbyder af fjernaflæste løsninger via intelligent netværk. Hvis I vil vide mere om, hvordan jeres ejendomme bliver EED-klar, så hjælper vi gerne med planlægningen og med et godt tilbud.

Bliv EED-klar nu