Internet of Things

IOT løsninger

Intelligent og fremtidsklar teknologi

Kom på Brunatas

intelligente netværk

Har du lyst til at tage forskud på fremtiden? Så står Brunata klar med sit eget Internet of Things, der vil give dig uanede muligheder for at optimere alt fra ressourceforbrug til indeklima, bygningstilstand og beboernes livskvalitet. Alt sammen med mindre tidsforbrug og besvær for dig som ejer eller administrator.

Kernen i netværket er LoRaWAN®. En netværksteknologi, der gør det muligt at samle data fra et meget stort antal individuelle målere og sensorer. Disse data samles i Brunatas egen cloudserver, bearbejdes, visualiseres og sendes tilbage til brugerne, som får et klart og helt aktuelt overblik over tilstand og forbrug.

Smart Building

Få totalt overblik

over bygningens tilstand

Er bygningen sund? Er der lækager? Er indeklimaet optimalt? Fungerer alle røgalarmer? Står vinduer eller døre åbne? Alt dette og langt mere kan du følge tæt med Brunata’s Smart Building pakke. Du modtager præcise data fra målere og sensorer direkte på din pc eller tablet, og hvis noget kræver indgriben kan du reagere i tide.

Brunata’s IoT er klar til morgendagens bygninger og kan udvides til at omfatte P-pladser, renovation og meget mere.

Hør mere om Smart Building. Kontakt vores IoT division

Hvad er LoRaWAN®?

LoRaWAN® er et såkaldt Low Power/Long Range netværk, der kan dække store fysiske områder, er nemt at installere og kan arbejde med en høj grad af datasikkerhed. LoRaWAN® er desuden en åben teknologi, der ikke er leverandørbundet.

Den hurtigst voksende globale IoT-standard

I dag er LoRaWAN®-standarden den hurtigst voksende IoT-netværksstand globalt set. Den er baseret på hardware fra elektronikproducenten Semtech og andre, der producerer LoRa-chips og har udviklet sig til et stort økosystem af producenter af både gateways og sensorer.

Opnå fleksibilitet med roaming

Selve arkitekturen omkring LoRaWAN® er opbygget på en sådan måde, at den trådløse dækning i bestemte områder let kan øges, ved at supplere med flere gateways. Disse gateways indgår herefter i det samlede LoRaWAN®-net uden problemer.

Læs mere om LoRaWAN®

Fordele ved Brunatas

IoT-løsninger

  • Totalt overblik over ejendommens forbrug og tilstand med mindst muligt besvær og tidsforbrug.
  • Alle vitale målerdata tilgængelige online, så servicemedarbejdere kun skal sendes af sted, når der rent faktisk er noget at servicere.
  • Muligheden for at komme problemer i forkøbet ved at opdage fugt, lækager, varmespild og forringet indeklima i tide.
  • Unikke værktøjer til at energioptimere og spare udgifter for både beboere, ejere og administratorer.
  • Velfungerende ejendomme med høj livskvalitet for beboere og brugere.
  • Adgang til et fremtidssikret Internet of Things, der understøtter Smart Home, Smart Building og Smart City.

Dit vindue

til fremtiden

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder for at gøre jeres ejendom om til en Smart Building

Kontakt os