Brunata Smart Building

- den nemme måde at beskytte dine beboelsesejendomme på

Skjulte skader, uforudsete renoveringer og defekte installationer kan hurtigt underminere den økonomiske og miljømæssigt bæredygtige ejendomsadministration.

Med Brunata Smart Building-services kan du nemt holde dine bygninger sikre og sunde, holde ressourceforbruget nede og undgå dyre bygningsskader.

De 4 Smart Building-services

Indeklimaovervågning

Overvåg indetemperatur og luftfugtighed og forebyg dårligt indeklima og skimmelsvamp.

Læs mere

Lækageovervågning

Opdag lækager i tide og undgå vandspild og dyre følgeskader.

Læs mere

Overvågning af røgalarmer

Få besked om batteristand og øg den lokale brandsikkerhed med intelligente røgalarmer.

Læs mere

Løbende toilet-overvågning

Undgå vandspild og dyre ekstraregninger for beboerne.

Læs mere

Sådan fungerer Brunata Smart Building

Brunata Smart Building kombinerer intelligente sensorer, vedligeholdelsesservice og en online platform, der giver dig let forståelig indsigt i dine beboelsesejendommes tilstand.

Når sensorerne er installeret, sender de data via vores LoRaWAN®-netværk, data visualiseres derefter på Brunatas online platform for administratorer, Brunata Online.

Hver af Brunatas Smart Building-services består af tre byggesten:

Intelligente sensorer

Intelligente sensorer registrerer begyndende problemer som lækager og fugt samt fejl i installationer som defekte røgalarmer og løbende toiletter. Sensorerne sender data direkte til Brunata Online.

Brunata Online dataoverblik

Brunatas overskuelige online platform giver overblik over data på tværs af alle dine ejendomme.
Opsæt egne grænseværdier samt vælg om du vil modtage hændelsesnotifkationer/alarmer om problemer, før de udvikler sig.

Fuld service inkluderet

Brunatas erfarne serviceteknikere installerer, monitorerer og vedligeholder sensorer, så du ikke behøver at bekymre dig om batterier eller installation.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Smart Building

Brunata Online giver dig fuld indsigt

Brunata Online er en platform for administratorer, hvor de kan få et samlet overblik over data fra forbrugsmålere, præsenteret i overskuelige grafer og tabeller. Samtidig indeholder platformen værktøjer til optimering af energiforbruget, i form af alarmopsætninger og rapporter. Brunata Online findes også som en app rettet mod beboere.

Som en del af Brunatas Smart Building-univers får du adgang til sensordata i Brunata Online.  Her kan du bl.a. opsætte grænseværdier samt administrere notifikationer/alarmer ved hændelser. Endvidere kan du se sensordata visualiseret på en overskuelig måde.

Du kan læse mere om Brunata Online her

Hvem har gavn af Brunata Smart Building?

Brunata Smart Building er udviklet til alle beboelsesejendomme, som f.eks.:

  • Andelsboligforeninger
  • Ejerforeninger
  • Lejeforeninger

Hvis du repræsenterer en beboelsesejendom og gerne vil være tryg ved, at du bliver advaret om skjulte problemer, før de udvikler sig, er Brunata Smart Building løsningen for dig.

Leder du efter en løsning til offentlige ejendomme eller erhvervsejendomme?

Brunata Smart Building kan nemt tilpasses dine behov. Kontakt vores salgsteam for at høre mere.

Kontakt salgsafdelingen nu

Det koster Brunata Smart Building

Vores Smart Building-services er baseret på en abonnementsmodel:

199,- kroner pr. service pr. år.

Prisen pr. service inkluderer:

  • Sensor
  • Adgang til overblik og sensordata i Brunata Online
  • Fuld service på sensorer (montering og installation, udskiftning ved batteriudløb samt løbende service)

Ingen ekstraomkostninger, ingen overraskelser – fuld gennemsigtighed omkring prisen.

Lad os hjælpe dig med at beregne prisen på din Brunata Smart Building-løsning, også hvis du står med et større projekt eller udbud.  

Få et tilbud

*Minimum 1.990 kr. pr år.

Indeklimaovervågning

Dårligt indeklima giver grobund for skimmelsvamp

Lave indetemperaturer og høj luftfugtighed øger kondensen på indendørs overflader, hvilket skaber perfekte vækstbetingelser for skimmelsvamp. Dette kan give sundhedsmæssige problemer for beboerne og kræve omkostningstung renovering og ultimativt genhusning.

Brunatas indeklimasensor måler temperaturen og den relative luftfugtighed, så du kan holde øje med indeklimaet i hver enkelt lejlighed. Hvis temperaturen er for lav, eller luftfugtigheden for høj – i forhold til de grænseværdier, du selv kan opsætte – i en længere periode, modtager du en notifikation på e-mail.

Kontakt mig om indeklimaovervågning

Lækageovervågning

Vandskader kan føre til store renoveringsudgifter

Ikke alene kan uopdagede lækager føre til massivt vandspild på meget kort tid. De kan også forårsage alvorlige følgeskader, som medfører høje, uforudsete renoveringsomkostninger.

Med Brunatas lækagesensor kan du håndtere lækager, før de forårsager følgeskader. Sensoren registrerer direkte vandpåvirkning og advarer dig dermed om uregelmæssigheder.

Kontakt mig om lækageovervågning

Overvågning af røgalarm

Defekte røgalarmer kan få fatale følger

En røgalarm, der ikke fungerer, som den skal – f.eks. pga. lavt batteri – fordobler risikoen for alvorlige konsekvenser.

Brunatas røgalarm giver lokal brandsikkerhed for beboerne. Du modtager en notifikation, når alarmen løber tør for batteri  eller hvis den er nedtaget.

Kontakt mig om røgalarmovervågning

Løbende toilet-overvågning

Hjælp beboerne med at undgå vandspild

Et løbende toilet belaster ikke kun miljøet, men også beboerens pengepung. I ekstreme tilfælde kan en beboer være tvunget til at forlade sin lejlighed, hvis vedkommende ikke er i stand til at betale sin vandregning.

Med en løbende toilet-sensor kan du hjælpe dine beboere med at undgå vandspild og samtidig forbedre ejendommens overordnede bæredygtighed. Sensoren registrerer vandtilførslen til cisternen og advarer dig, hvis den registrerer et løbende toilet.

Kontakt mig om løbende toilet-overvågning

Begynd at overvåge dine bygninger i 3 enkle trin

1. Find din løsning

Vores erfarne salgsteam hjælper dig med at identificere dine Smart Building-behov og finde den rette løsning.

2. Installering

Brunatas kompetente teknikere installerer sensorerne og evt. netværk ved behov.

3. Begynd at overvåge

Hold styr på dine bygningers tilstand med Brunata Online - du modtager automatisk notifikationer ved uregelmæssigheder.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Case: Brunata Smart Building tjente sig hjem på seks måneder

Seks måneder efter at Generationernes Hus i Århus havde fået installeret Brunata Smart Buildings lækageovervågning, gjorde løsningen det muligt for ejendommens facility management at forhindre, at en lækage førte til dyre følgeskader.

"Vores investering i Brunatas sensorer har allerede tjent sig selv hjem igen. En vandskade af den type, vi oplevede, kunne nemt være løbet op i et anseeligt beløb, hvis vi ikke havde opdaget den i tide. Vi har fået en større tryghed, fordi vi nu ved, at teknologien fungerer og udsender en alarm, hvis der er noget, vi skal være opmærksomme på."

Bjarne Eis, teknisk koordinator i Generationernes Hus.

Læs hele casen her

Ofte stillede spørgsmål

Så snart sensorerne er installeret, kan du begynde at overvåge dine bygninger. Hvor lang tid det tager at installere sensorerne, afhænger af hvor hurtigt vi kan få adgang til hver enkel lejlighed.

Standardindstillingerne for notifikations- og alarmgrænserne er baseret på ekspertanbefalinger for indeklima og luftfugtighed. Du kan dog nemt justere alarmniveauerne/grænseværdierne på onlineplatformen, hvis du ønsker at modtage færre eller hyppigere notifikationer.

Du bestemmer selv, til hvilke e-mailadresser der sendes notifikationer. I Brunata Online kan du tilføje op til 8 e-mailadresser.

Ja, med Brunata Smart Building får du adgang til at opsætte alarmgrænser og holde øje med alle dine ejendomme på vores online platform Brunata Online.

Ja, Brunata Smart Building kan anvendes i enhver form for ejendom, herunder skoler, hospitaler, kontorbygninger osv. Kontakt os for at få et tilbud.

Vi kan hjælpe dig med at installere netværket eller oprette adgang til et netværk i nærheden. Kontakt os for at få et tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen nedenfor, hvis du gerne vil vide mere om Brunata Smart Building.