Offentlige

Velkommen til

morgendagens kommune

Overblik

og store tidsbesparelser

Uanset om målet er bedre indeklima, energibesparelser eller et grønnere miljø vil Brunatas intelligente netværk kunne bidrage til kommunens visioner og fokusområder.

Netværket er baseret på en teknologi, der kan opsamle data fra uendeligt mange målere over store afstande. Det betyder, at vigtige informationer om f.eks. energiforbrug, Co2-niveau, bygningstilstand, lækager og meget andet kan leveres enkelt, overskueligt og kontinuerligt til modtageren direkte på PC, tablet eller mobil.

Resultatet er et totalt overblik, store tidsbesparelser og ikke mindst mulighed for at reagere på information i tide. Men først og fremmest er netværket kernen i Brunatas eget Internet of Things, der åbner døren til fremtidens intelligente kommune.

3 intelligente

løsninger

Smart School

Skab et sundt klima for undervisning og indlæring

Smart Office

- Vejen til et effektivt og behageligt kontormiljø

Smart Building

Få overblik over bygningens tilstand

Smart School

Skab et sundt klima

for undervisning og indlæring

Morgendagens skole begynder med Brunata’s IoT. Med præcise data fra målere og sensorer kan du sikre at eleverne har det optimale indeklima i forhold til temperatur, fugtighed, lys, støj og CO2. Det giver bedre læring, bedre arbejdsmiljø for undervisere og fører oftest til mindre fravær. Samtidig kan du sikre dig, at skolebygningerne er sunde og ikke udsat for eksempelvis fugt.

Løsningen er også velegnet til at optimere indeklima i andre typer af kommunale institutioner, som f.eks. plejehjem.

Download brochuren om Smart School herHør mere om Smart School. Kontakt vores IoT division

Smart Office

Vejen til et effektivt

og behageligt kontormiljø

Velkommen til morgendagens kontor. Med denne pakke kan du optimere indeklimaet i ethvert kontormiljø, så de ansatte bedre kan koncentrere sig og får en mere behagelig arbejdsdag. Du får nøjagtige data om bl.a. fugt, temperatur og CO2, så du kan holde øje med, at forholdene er bedst mulige og justere, hvis det er nødvendigt.

Løsningen kan udvides til at omfatte brug af møderum, opdage åbne vinduer og meget mere.

Hør mere om Smart Office. Kontakt vores IoT division

Smart Building

Få overblik

over bygningens tilstand

Er bygningen sund? Er der lækager? Er indeklimaet optimalt? Fungerer alle røgalarmer?  Dette kan du bl.a. følge tæt med Brunata’s Smart Building-pakke. Du modtager data fra sensorer direkte på din pc eller tablet, og du har mulighed for at opsætte alarmer, hvis noget kræver indgriben med det samme.

Hør mere om Smart Building. Kontakt vores IoT division

Få seneste nyt fra Brunata